Škoda Octavia - hit autobazarů

Tagy:  autobazar, Škoda, Octavia

Škoda Octavia - hit autobazarů

Škoda Octavia je jedním z nejoblíbenějších automobilů na českém trhu. A to nejen jako nový vůz přímo z autosalonu, ale i jako ojetý z autobazaru. Pořízení zánovní Octavie sebou přináší mnoho benefitů. Ptáte se jakých?

Pořízení ojeté Škody Octavia v autobazaru patří mezi ty nejsnazší úkony. Oblíbenost tohoto automobilu se totiž dlouhodobě drží na velmi vysoké úrovni. Vy si tak můžete vybírat z mnoha modelů a typů.

Všechny dostupné informace

Množství vozidel a prodejů, které se každý rok uskuteční, přináší i další výhody. Kupující se tak může seznámit s veškerými dostupnými informacemi o daném voze. Stačí do vyhledávače zadat například frázi: „Škoda Octavia“ a přidat „na co si dát pozor“.

Můžete se tak dozvědět, že například u vozů druhé generace, které se vyráběly mezi roky 2004 až 2012, byste si měli dát pozor na elektronicky ovládanou mezinápravovou spojku Haldex. Výrobce totiž doporučuje měnit olej po 60.000 km, ale který majitel na to pamatoval? Stejně tak se můžete dozvědět i další užitečné tipy.

Rady nejlépe od odborníka

Pokud se vám nechce hledat, můžete se poohlédnout přímo po recenzích nějakého prověřeného autobazaru. Například AutoEsa zkušenosti publikují pravidelně na svých internetových stránkách. Rozsah článků je dostatečný na to, abyste se připravili na jakoukoliv eventualitu.

U slušného obchodníka se navíc nesetkáte s nešvary typu přetáčení kilometrů. Právě Škoda Octavia je častou obětí těchto nekalých praktik. Jedná se totiž o auto, které často využívají firmy jako služební vůz. Například již zmiňovaná AutoEsa garantují kromě původu vozu i stav tachometru. To již dnes patří k absolutnímu standardu. U této firmy se navíc setkáte s certifikátem TÜV. Ten je mezi autobazary stále vzácnost.

Článek Škoda Octavia - hit autobazarů byl publikován 18. prosince 2013 v 21.15 v rubrice PR články. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...