Nová Škoda Superb Combi 2015

Tagy:  nová, Škoda, Superb Combi 2015, prodej, ceny

Sponzorované odkazy:

Nová Škoda Superb Combi 2015

Aktuálně započala výroba nové Škody Superb Combi 2015. V těchto dnech sjela první Škoda Superb Combi 2015 z výrobní linky v závodě ve Kvasinách. Touto jedničkou byl Superb Combi 2.0 TDI v odstínu bílá Moon metalíza a vůz je určen pro Česko.

Nová Škoda Superb Combi 2015 staví laťku hodně vysoko. Dává nový rozměr pojmům prostornost, komfort, bezpečnost, ekologie. Na první pohled zaujme svým vzhledem, v němž se pojí dynamika s elegancí a ladnými liniemi, tolik příznačné právě pro Superb, ač ve verzi Combi. Prodej modelu Škoda Superb Combi bude zahájen v září letošního roku.

Před zahájením výroby v Kvasinách závod prošel velkými změnami a pro novou generaci modelů Škoda Superb a Škoda Superb Combi zde byly vynaloženy velké investice do technického zázemí.

První Škoda Superb Combi 2015 vyrobená v KvasináchPrvní Škoda Superb Combi 2015 vyrobená v Kvasinách

Prostorný elegán

Seznamte se – představujeme novou Škodu Superb Combi 2015. Je synonymem velkorysosti. Jedině tak lze pojmenovat prostornost tohoto modelu, jež se pyšní největší nabídkou prostoru ve svém segmentu. Maximální objem zavazadlového prostoru se zastavil při sklopených sedadlech na neuvěřitelných 1950 litrech, což je číslovka, určená běžně vozidlům vyšší střední třídy. Při jízdě s pěti pasažéry pojme zavazadelník 660 litrů nákladu. Velkoobjem neubírá novému modelu Superb Combi nic na jeho atraktivitě a líbivém designu.

Krásný elegán, to je nová Škoda Superb Combi 2015Krásný elegán, to je nová Škoda Superb Combi 2015

Chytré vychytávky

Nechybí ani oblíbené Simply clever řešení, kterých je až 31, přičemž je jedenáctka z nich vkomponována do zavazadlového prostoru. Zmíníme jen některé stěžejní a nejzajímavější.

  • V rámci výbavy na přání je vůz doplněn virtuálním pedálem k bezdotykovému otevírání elektricky ovládaných pátých dveří, kdy k otevření pátých dveří postačí jednoduchý pohyb nohou pod zadním nárazníkem.
  • Tato funkce pracuje v kombinaci se systémem bezklíčového zamykání a startování Kessy.
  • Úplnou premiéru má funkce Tip-To-Close týkající se také pátých dveří a jejich jednoduššího zavírání, kdy stačí krátce zatáhnout za páté dveře a ty se začnou zavírat.
  • Opěradla zadních sedadel se sklápí po odjištění páčky v zavazadlovém prostoru.
  • Variabilně nastavitelná je dvojitá podlaha zavazadlového prostoru, přičemž s ní lze zavazadlový prostor rozdělovat několika různými způsoby.
Zahájení výroby Škoda Superb Combi 2015 v KvasináchZahájení výroby Škoda Superb Combi 2015 v Kvasinách

Inovativní technologie a pestrá motorizace

Nová Škoda Superb Combi 2015 je vybavena asistenčními systémy ke zvýšení bezpečnosti, komfortu a s ohledem na životní prostředí. Vůz má dynamickou regulaci podvozku DCC pro zajištění maximálního komfortu jízdy na všech typech povrchu. Motory modelu splňují emisní normu Euro 6, tedy o třídu výkonnější a až o 30% úspornější než Euro 5. Motorizace čítá 4 zážehové agregáty a 3 turbodiesely. K tomu manuální šestistupňové převodovky, ale i dvouspojková ústrojí DSG se šesti a sedmi převodovými stupni. K mání bude i pohon všech kol. Díky rozhraní SmartLink se lze automaticky propojit se všemi chytrými telefony, které podporují standard MirrorLink™. Když k tomu připočteme volitelné vysokorychlostní internetové připojení, máme jasno – je to špička!

Známe ceny pro Česko!

A v současné chvíli jsou známy ceny nového modelu pro Česko. Jejich hladina začíná na částce 629 000 Kč. První kousky Škoda Superb Combi na prodej budou k mání v září letošního roku, kdy odstartuje oficiálně prodej Škoda Superb Combi 2015 u nás. Ale již nyní lze závazně vůz objednat.

Zdroj foto: Škoda Auto

Článek Nová Škoda Superb Combi 2015 byl publikován 27. července 2015 v 00.00 v rubrice Novinky, Auta, Značky aut a Informace. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...