Zápůjčka TIR jednoduše a rychle!

Tagy:  TIR půjčovna, půjčovna užitkových vozů, půjčovna nákladních vozidel, půjčovna přívěsů

Zápůjčka TIR jednoduše a rychle!

Podnikáte, a nedostává se vám nákladních vozidel, užitkových vozů a techniky k nim? Nemáte na nový vůz a potřebujete jej co nejdříve pro svoji činnost? Zkuste půjčovnu nákladních a užitkových vozidel – zkuste TIR půjčovnu!

Půjčovna užitkových vozů, nákladních vozidel a související techniky, a půjčovna přívěsů, jsou řešením okamžité potřeby takového vozu a to bez nutnosti velkých financí. Nemusíte si zřizovat úvěr či kupovat za velké peníze vůz sami, můžete si jej zapůjčit.

MERCEDES-BENZ ATEGO 813, CTS3038MERCEDES-BENZ ATEGO 813, CTS3038

TIR půjčovna je tu pro vás. Půjčení vozidla je zde jednoduché a rychlé. K pronájmu vozidla potřebujete pouze řidičský průkaz pro danou skupinu, občanský průkaz, živnostenský list či výpis z obchodního rejstříku a kauci na vybraný vůz. Podrobné informace k podmínkám pronájmu vozidel najdete na stránkách Tirpujcovna.cz.

TIR půjčovna je půjčovnou užitkových vozů a přívěsů. Nabízí téměř padesátku nákladních, vesměs zánovních vozů a přívěsů k pronájmu, přičemž celková skladba dokáže pokrýt veškeré požadavky zájemců o zápůjčku vozidel.

MB 2540 Palfinger 15500MB 2540 Palfinger 15500

Máte li zájem o zápůjčku nákladního vozu, užitkového vozu, přívěsu či soupravy v určitém termínu a dni, můžete si je v TIR půjčovně rezervovat. A to bez dalších poplatků za rezervaci. Cena pronájmu v sobě pojímá kompletní pojištění pro cesty po ČR i v zahraničí, silniční daň a odborné poradenství TIR půjčovny. Její technické zázemí a pravidelné kontroly se servisem vozového parku, dávají jistou kvalitního technického stavu všech vozidel i příslušenství.

RENAULT MAGNUM DXI 460.24 6×2 120m3RENAULT MAGNUM DXI 460.24 6×2 120m3

Hlavní výhody zápůjčky těchto vozů

  • výborný technický stav
  • kompletní pojištění
  • není zde omezení počtem najetých kilometrů
  • jednoduchá a rychlá administrativa – sjednání smlouvy za 15 minut
  • není nutno mít velkou finanční hotovost jako při koupi této techniky
  • anebo řešit proces získání úvěru se souvisejícím dokladováním písemností
  • bez starosti servisování a údržby vozidla
  • zápůjčka na určitý termín s rezervací zdarma
  • možnost okamžitého používání
MERCEDES-BENZ ATEGO 1018 ODTAHOVKAMERCEDES-BENZ ATEGO 1018 ODTAHOVKA

TIR půjčovna a její unikátní nabídka

U vybraných nákladních vozů je možnost si je zapůjčit a po pár měsících získat do svého vlastnictví. Nájem u těchto vozů je přímo odečítán z ceny vozidla a po zaplacení doby pronájmu, přechází vozidlo na nájemce s nulovou odkupní cenou.

TIR půjčovna – to je půjčovna užitkových vozů, nákladních vozidel a půjčovna přívěsů pro vás!

Zdroj foto: Tirpujcovna.cz

Článek Zápůjčka TIR jednoduše a rychle! byl publikován 23. července 2015 v 22.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...