Podnikání v oblasti mytí vozidel chce správné vybavení

Tagy:  automyčka, portálová automyčka, bezobslužná automyčka

Podnikání v oblasti mytí vozidel chce správné vybavení

Zabýváte se autoslužbami? Podnikáte v oblasti údržby a mytí vozidel? Pak musíte správně volit nejen lidské zdroje, ale i vybavení, stroje a zařízení.

Mytí automobilu je důležité. A nejen z estetického hlediska. Má to velmi podstatný efekt i na délku provozu vozidla. Se správným přístupem k mytí vozu každý automobil nebude natolik podléhat vlivům prostředí. Na tom můžete stavět své podnikání ve sféře mytí vozidel.

Pravidelná údržba je základ

Protože každý automobil potřebuje pravidelnou údržbu. A to jak exteriéru tak i interiéru. Jinak jej zbytečně a nadměrně poškozují déšť a bláto, mráz a sůl z nasolených vozovek, případně i horko či klimatické zvraty. A na to řidiči slyší.

bezobslužná automyčka BKFbezobslužná automyčka BKF

Na špinavé, zacákané a zaprášené auto je nehezký ohled. A když se k tomu přidají i zašlá špína s korozí, je vymalováno. Nabídněte svým zákazníkům pravidelné čištění vozidla! Aby jejich auto bylo čisté, a sloužilo dobře mnoho let, pobídněte je, ať mu každý měsíc dopřejí očistu v myčce. A to přímo v bezobslužné, což není jen tak ledajaká automyčka, ale modulární box s bezdotykovou technologii pro vyšší ochranu laku. Je to nejmodernější a nejkvalitnější samoobslužné mycí zařízení, vyznačující se bezporuchovostí a spolehlivým provozem, postaveným na vysokých požadavcích světového automobilového trhu.

Protože když je automobil čistý a pravidelně udržován, nemůže se stát, že by se v něm usadily nečistoty, které způsobí fatální následky poškození laku, okolí blatníků, lemů a hran vozidla, jeho podběhů a podvozku elektrolytickou reakcí – česky korozí.

portálová automyčka BKFportálová automyčka BKF

Pro různé lokality

A podnikáte li a žijete v oblasti s častou inverzí, v místě kde bývá mnoho bláta, inverzních i jiných nečistot, v zimě četně soli a štěrku na silnicích, tak i pro řidiče takového regionu můžete mít řešení. Je jím portálová automyčka, která patří k modernímu a vysoce kvalitnímu inovativnímu způsobu poskytování mycích služeb. A může být skvělým rozšířením vašeho podnikání tím správným směrem.

Všechna mycí zařízení jsou vyrobena podle reálných a dlouhodobých praktických zkušeností, a myčky jsou pojmuty pro různé regionální požadavky i četnost využití zařízení. Obojí – jak portálová automyčka, tak bezobslužné modulární boxy se mohou velmi dobře stát doplňkem autoservisů, pneuservisů, stanic STK a čerpacích stanic. Tedy i vašeho podnikání. A časem se stát hlavním podnikatelským záměrem a obživou. Protože počet aut rapidně vzrůstá a jejich očista, potažmo mytí v myčkách bude zapotřebí neustále. Další informace naleznete na webových stránkách http://bkfcarwash.cz/.

Zdroj foto: Bkfcarwash.cz

Článek Podnikání v oblasti mytí vozidel chce správné vybavení byl publikován 22. prosince 2015 v 22.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...