Kam si vystavit trofeje a medaile ze závodů?

Tagy:  skříně, vitrína, police, poličky, regály, prosklené vitríny, motorky

Sponzorované odkazy:

Kam si vystavit trofeje a medaile ze závodů?

Poháry, medaile, diplomy, skleničky, vázy, plakety. To vše může svědčit o vašich úspěších na motoristických závodech. Pro každého taková ocenění znamenají něco jiného – někdo si je celý nadšený vystaví, protože v nich vidí všechno své úsilí, které věnoval tréninkům. Pro jiného symbolizují parádní výkon, ke kterému se během závodu vybičoval. Ale pro někoho je to jen nezajímavá památka na to, že se zúčastnil nějaké akce. I podle toho se liší, jak si kdo tyto trofeje vystaví

Jen se pochlubte

Pokud jste na své úspěchy patřičně hrdí a chcete je mít stále na očích, není na tom nic zvláštního. Pro tyto účely existují speciální police a poličky. Díky nim se svými trofejemi budete moci kochat, jak často jen budete chtít. Zároveň mohou být vaše trofeje první, co uvidí návštěva. A co si budeme povídat, jsme tvory chlubivými.

Pokud nechcete, aby se na vaše drahocenné medaile neprášilo, pořiďte si prosklené vitríny. V nich se budou trofeje vyjímat stejně jako u profesionálních sportovců.

Regál může mít vícero využití

Pro vystavení skleniček a váz jsou velmi vhodné také klasické regály do domácnosti. Nejen, že vaše úspěchy budou na viditelném místě, výhodou je, že až vás pohled na poháry přestane bavit (pokud se to vůbec stane), můžete regály využít i ke spoustě dalších věcí. K tomu může dojít i v případě, že vám vystavování trofejí a diplomů zatrhne partnerka – ať už z důvodu, že se na ně práší, nebo zkrátka jen proto, že se do interiéru pokoje či celého bytu nehodí (což v překladu znamená, že se jí vaše trofeje ani za mák nelíbí).

Kam si vystavit své trofeje?, autor: kuponoKam si vystavit své trofeje?, autor: kupono

Jestliže vám partnerka vystavování pohárů nedovolí, ještě nemusí být nic ztraceno. Můžete ji jednoduše zkusit uprosit, třeba u romantické večeře při svíčkách. Nebo zkuste kompromis – nechte ji pověsit nějaký její oblíbený obraz, který vám absolutně nic neříká, a na oplátku se domluvte na vystavení vašich trofejí.

Poháry si můžete vystavit i v garáži

A pokud ani to nevyjde, nezoufejte. Pořád existuje možnost si získaná ocenění vystavit alespoň v garáži. Partnerka je nebude mít na očích a vy toho můžete využít – udělat si v garáži klubovnu, kde se budete moci scházet se svými kamarády. A při tom se jim nenápadně pochlubit…

Ne všichni ale mají potřebu nebo chuť se svými úspěchy chlubit. Buď pro ně nic neznamenají, nebo si zkrátka užijí vítězný moment a samotné předání trofeje a znovu si tento okamžik připomínat nechtějí. Takovým lidem stačí obyčejná krabice, do které si ocenění uloží. To ostatně dělávají i lidé, kteří mají tolik úspěchů, že jejich připomínky už nemají kam ukládat. Nechávají si vystavená jen ta nejdůležitější ocenění, nebo je uklízí vždy po sezoně. Je to ostatně motivující – prázdná vitrína láká k zaplnění novými poháry.

Článek Kam si vystavit trofeje a medaile ze závodů? byl publikován 27. února 2015 v 15.00 v rubrice Doplňky a PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...