Kia Niro: Hybrid se sporty fasádou

Tagy:  Kia Niro, novinka, autosalon Chicago 2016, nový model, platforma

Sponzorované odkazy:

Kia Niro: Hybrid se sporty fasádou

Automobilka Kia v těchto dnech prezentovala prvotní fota svého nového taháku pro příznivce značky Kia. Je jím SUV Hybrid s jednoznačným pojmenováním Niro. Premiéru bude mít Kia Niro v únoru 2016 na autosalonu Chicago 2016.

Kia Niro je SUVéčko, které má svůj pohon konstruován na míru a speciálně pro něj. A první fota ukazují na jedinečný charakter novinky.

nové SUV Hybrid Kia Nironové SUV Hybrid Kia Niro

Sporty SUV spatřilo světlo světa v návrhářské mekce automobilky Kia v Kalifornii a Namyangu. Společná práce na novém modelu se vyplatila. Kia Niro je spojením sportovního a praktického charakteru. Robustní přitažlivost kompaktního SUV je jemně střihnutá elegantní aerodynamickou kapotáží.

Hybrid dostal do vínku vzevření atleta s vysoce posazenými koncovými LED svítilnami. Ty jsou pěknou tečkou zádě vozu. V křivce je SUVéčko překvapivě štíhlé a se zadními okny působí jaksi uhlazeně, což ve spojení s robustními podběhy kol je vcelku netradiční.

Kia Niro má vysoce posazené koncové svítilnyKia Niro má vysoce posazené koncové svítilny

Nové Niro je jako první vůz postaveno na specializované platformě Kia, jež je určena pro eko-automobily. U SUV se díky zcela novému hybridnímu pohonu, jímž je maloobjemový zážehový motor v kombinaci s elektrickou jednotkou, předpokládají jedinečné hodnoty hladiny emisí CO2 , které se ustálí v kombinovaném režimu pod 90 g/km.

Kia Niro bude mít premiéru na únorovém autosalonu Chicago 2016. Ekologicky i progresivně laděný model má být ukázkou automobilky o jejím pokroku ve stavbě eko a trendy vozů současnosti. A tak se příznivci značky Kia mají nač těšit.

Zdroj: Kia.cz

Článek Kia Niro: Hybrid se sporty fasádou byl publikován 21. ledna 2016 v 14.30 v rubrice Novinky, Auta, Značky aut a Informace. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...