Seat Ateca: SUV jak má být

Tagy:  Seat. Ateca, SUV, čevenec, Česko

Sponzorované odkazy:

Seat Ateca: SUV jak má být

Automobilka Seat ukázala na Ženevském autosalonu 2016 kompaktní SUV, které je pro automobilku velmi silným zářezem v tomto segmentu.

Nový model Ateca je kombinace pěkného designu, dynamiky, všestrannosti a dobrých užitných vlastností. Spolu s konektivitou, inovativními asistenční systémy a velmi úspornými motory je Ateca technicky vyspělým modelem. Stává se pro Seat nejinovativnějším SUVéčkem a atraktivnímu vozem v poměru cena/výkon.

Nový Seat Ateca dostal své pojmenování díky jedné španělské obci a také pro svůj autentický charakter značky, jež je dán ryze španělskými kořeny – Seat Ateca byl navržen a vyvinut celý v Barceloně.

Seat Ateca bude uveden na trh již před začátkem léta v Německu a Španělsku, a pak i na dalších trzích, přičemž u nás bude uveden v červenci 2016. K mání mají být zážehové a vznětové motory o výkonu 115 k až 190 k, a to ve verzích s pohonem předních i všech kol, spřažených s mechanickou převodovkou nebo s dvouspojkovou převodovkou DSG.

K dobru má Seat Ateca širokou nabídku technických prvků výbavy na přání. Ta pojímá mnohé – přední světlomety LED, četné asistenční systémy, inovativní asistent pro jízdu v dopravní koloně, nový asistent pro stav nouze, celý spektákl informačních a zábavních systémů s 8 palcovými dotykovými displeji a konektivitou Full Link. A všechny tři výbavové linie mají jak barvy. tak a materiály nejvyšší kvality. Vybere si každý dle svého vkusu. A cena? Ta je zatím jen ve fázi spekulací – někde okolo 600 tisíc korun.

Zdroj foto: Seat

Článek Seat Ateca: SUV jak má být byl publikován 24. března 2016 v 00.00 v rubrice Novinky, Auta a Informace. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...

Tagy

Doporučujeme

Ušetřete až 75 % z ceny povinného ručení. Kalkulačka povinného ručení vám najde ty nejlepší ceny na trhu.