Nové traktory STEYR na našem trhu

Nové traktory STEYR na našem trhu

I přesto, že se tento motoristický web traktorům příliš nevěnuje, objevují se zde čas od času velmi zajímavé novinky. Jednu z nich vám právě přinášíme v aktuálním článku.

Nové traktory STEYR na našem trhu

Značka STEYR má v Evropě velmi silné kořeny a již několik desítek let přináší svými jedinečnými stroji do zemědělství inovace a nejmodernější technologie. Cílem této rakouské značky, s již více než šedesátiletými zkušenostmi, je co nejvíce usnadnit zemědělcům a farmářům jejich každodenní práci. Právem můžeme STEYR nazývat prémiovou značkou pro prodej zemědělské techniky.

Zemědělská technika značky STEYR je v opravdu vysoké kvalitě, její traktory jsou nezaměnitelné svým jedinečným designem a zajímavými inovacemi. Na český trh byly před nedávnem uvedeny nové řady traktorů STEYR s nepřehlédnutelným design, zajímavými inovacemi a bezkonkurenční spolehlivostí. Vyberte si i vy svého STEYRA.

Traktory Steyr CVT

Modelová řada traktorů Steyr CVT je doslova mistrovským dílem špičkové techniky. Na trh přichází s traktory ve skvělém stavu, od komfortní výbavy luxusní kabiny přes vysoký výkon všech klíčových komponentů. Traktory Steyr CVT obstály ve všech dlouhodobých testech i zkouškách v nejtěžších možných podmínkách.

Vysoká technická úroveň předurčuje jejich všestrannou použitelnost, ať už pro veškeré polní práce, transport či speciální práce, při nich je při rozjezdu potřebný vysoký točivý moment a konstantní otáčky vývodového hřídele. Všechny modely této řady jsou vybaveny extra výkonnými čtyřventilovými motory s vysokotlakým systémem Common – Rail.

TERRUS CVT ecotech

Novým přírůstkem a významnou posilou v rodině STEYR je nový TERRUS CVT. Jedná se o optimálního pomocníka pro vaši farmu, která potřebuje ideální traktor pro tahové polní nebo transportní práce. Traktor je nabízen ve dvou modelových řadách o výkonech 270 a 300 koňských sil, což vám nabízí dostatek výkonu pro jakoukoli práci.

Traktor TERRUS CVT s pohotovostní hmotností 10 500 kg, maximálním výkonem 313 koní s točivý moment až 1 282 Nm, byl pro každodenní bezproblémový provoz doplněn palivovou nádrží o objemu 630 litrů, včetně bohatě dimenzované nádrže na kapalinu AdBlue. Skvělé tahové vlastnosti tohoto modelu zajišťuje rozvor 2 995 mm.

Kabina traktoru je vybavena špičkovou technologií včetně přesného navigačního systému, automatické klimatizace, koženým volantem či řadou pohodlných sedadel s vyhříváním nebo odvětráváním. Nový TERRUS si doslova zamilujete. 

Traktory Steyr MULTI

Také řada víceúčelových traktorů Steyr Multi přichází s novým vybroušeným designem. Traktory Steyr Multi jsou doplněny o nové účinné a ekologicky šetrné motory o objemu 3,4 litru nebo o technologii vysokotlakého vstřikování Common Rail. Tato řada plně uspokojí všechny vaše požadavky při obdělávání půdy, údržbě pastvin, chmelařství, komunální sféře nebo lesnictví.

Jak už bylo řečeno, modely Multi dostaly do výbavy opravdu účinné a navíc ekologicky šetrné čtyřválcové motory o objemu 3,4 litru s vysokotlakým systémem Common Rail se vstřikovacím tlakem 160 MPa a s mezichladičem stlačeného vzduchu. Motory jsou vybaveny externím chlazením EGR. Emise následně upravuje filtr pevných částic a oxidační filtr pro redukci nespálených uhlovodíků. Motory tak plní přísnou emisní normu TIER 4A.

Traktory Steyr Multi jsou standardně vybaveny EHR ovládáním zadních ramen. Díky externím pístům s kapacitou 5 600 kg dokáží zvednout i nářadí pro mnohem silnější traktory. Traktory Multi mají téměř prosklenou kabinu, která byla vyvinuta pro maximální radost z práce. Velké střešní okno nabízí skvělý pohled na práci čelního nakladače.

Článek Nové traktory STEYR na našem trhu byl publikován 11. dubna 2016 v 21.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...