Zimní sezona je tu, vyrazte s přáteli na hory

Tagy:  hory, zimní podmínky, zesilovače, audio, výtuk, pronájem dodávek

Zimní sezona je tu, vyrazte s přáteli na hory

Zima je tento rok velmi bohatá na sníh, a třebaže motoristům tyto podmínky většinou moc radost nedělají, milovníci zimních sportů si nemůžou stěžovat. Pro mnoho z nich není lepší možnost jak strávit víkend než s přáteli na horách. Ideální je samozřejmě vyrazit autem.

Na hory jedině autem

Cesta na hory autem má nesporné výhody – nemusíte se mačkat v autobuse s desítkami dalších, cestou zpět většinou i zpocených, cestujících, zatímco lyže nebo snowboardy jsou kdesi v zavazadlovém prostoru, můžete jet a poté si zastavit, kde chcete a na jak dlouho a s partou přátel taková cesta kolikrát vyjde i levněji, než kdyby si každý kupoval jízdenku na autobus či vlak.

Ať už zvolíte české hory nebo vyrazíte do zahraničí, můžete se v těchto dnech spolehnout na to, že podmínky budou skvělé a užijete si spoustu zábavy. Je jasné, že sbalit se a vyrazit s partou na hory je záležitost zejména mladých, kteří si takovou „akci“ náležitě užijí. Bavit se ale můžete, a zřejmě také chcete, už cestou na prodloužený víkend či dovolenou. O skvělou náladu ve voze se postará zejména kvalitní audio. Ať už potřebujete napájet přední reproduktory nebo subwoofer, výkonný zesilovač do auta nabídne úplně jiný zážitek.

Mějte klenot v garáži

Bývá zvykem, že auto bere ten, kdo se má čím chlubit. Takové auto musí být prostorné, spolehlivé, ale taky musí dobře vypadat. Je to velký kompliment pro majitele, když je zrovna jeho auto zvoleno jako to nejlepší. Pokud chcete zvýšit své šance, určitě pomůže drobný tuning – laděné výfuky Supersprint nabídnou nejen lepší zvuk, ale koncovka i skvěle vypadá. To samozřejmě není všechno, hodí se i pořídit pořádné světla, klidně i lepší osvětlení do interiéru a dle vkusu majitele i polep auta. Pak nemůžete společně jet jiným vozem než zrovna vaším.

Na auto, se kterým se vydáte na hory, musí být spoleh. Foto: Martin SingrNa auto, se kterým se vydáte na hory, musí být spoleh. Foto: Martin Singr

A když je parta až moc velká, zavazadel hodně a všechna „dostupná“ auta malá, není to neřešitelný problém. Pomůže pronájem praktických dodávek, kde si vybere každý. Ostatně, půjčit si téměř novou dodávku může být dobré řešení i v situaci, kdy auta všech kamarádů nejsou úplně spolehlivá nebo prostě jen chcete více pohodlí. Když se cena pronájmu rozpočítá mezi více lidí, nestojí to skoro nic. A pokud potřebujete místo zimních radovánek pracovat, i zde se uplatní tato nabídka. Ale minimálně na jeden víkend si za celou zimu zaslouží odpočinek úplně každý, tak hurá na sníh!

Článek Zimní sezona je tu, vyrazte s přáteli na hory byl publikován 15. ledna 2017 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...