Luxus na čtyřech kolech: Nissan Micra Bose

Tagy:  Design, Micra, Nissan, Bose,

Sponzorované odkazy:

Luxus na čtyřech kolech: Nissan Micra Bose

Nissan na ženevském autosalonu odhalil luxusní model Micra BOSE®, v limitované edici jako oslavu spolupráce se společností Bose.

Nová luxusní limitovaná edice zcela nového Nissanu Micra, to je edice Bose Personal Edition. Vychází z nejvyššího stupně výbavy Tekna, ale ve standardu obsahuje mnoho doplňků a prvků personalizace. Nissan Micra v této verzi v Evropě bude k dispozici jen v počtu 3 000 exemplářů.

Jméno modelu je oslavou Nissanu se značkou Bose, která se na vývoji zcela nové Micry také podílela. Tato edice je vybavena audiosystémem Bose Personal, jehož součástí jsou dva reproduktory Bose UltraNearfield™ zabudované do opěrky hlavy řidiče. Ten si může zvuk přizpůsobit i pomocí funkce Bose PersonalSpace Control, která je integrovaná v systému pro nastavení zvuku.

Exteriér

Pro model Nissan Micra Bose Personal Edition jsou k dispozici dvě barevné varianty – černá a šedá. Každou lze doplnit ještě o prvky v barvě oranžové, přičemž tyto stylové oranžové prvky mohou ozdobit přední i zadní nárazník, dveře, vnější zrcátka a také 17 palcová hliníková kola. Prvky se z důvodu záruky vysoké kvality provedení montují ručně už ve výrobě, v továrně Flins ve Francii. Pro kvalitní noční vidění větší bezpečnost jsou ve voze světlomety LED, a design vzhledu automobilu vylepšují ještě černě a oranžově eloxované polepy na střeše a kapotě.

Interiér

Vzhled palubní desky a okolních prvků je vyveden v dvojitě prošívaných materiálech v oranžové barvě a vše dolaďují identicky laděné detaily na sedadlech, podlahových rohožích a prahových lištách dveří. Díky tomu, že model vychází z výbavy Tekna, má bohatou standardní výbavu, kterou je informační a zábavní systém NissanConnect s digitálním rádiem DAB a satelitní navigací, inteligentní klíč Nissan a loketní opěrka mezi předními sedadly.

Motorizace

Model Nissan Micra Bose Personal Edition je k dispozici se tříválcovým přeplňovaným zážehovým motorem o objemu 0,9 l a výkonu 90 k, anebo se vznětovým motorem 1,5 dCi s výkonem 90 k.

Bezpečnost

Model disponuje rovněž bezpečnostní výbavou Safety Pack, jež čítá

  • inteligentní nouzové brzdění s rozpoznáváním chodců
  • rozpoznávání dopravních značek
  • automatické přepínání dálkových světel
  • inteligentní upozornění na vybočení z jízdního pruhu

Limitovaná edice Micra Bose Personal Edition se začne prodávat letos v létě. Cena zatím nebyla prozrazena.

Zdroj foto: Nissan

Článek Luxus na čtyřech kolech: Nissan Micra Bose byl publikován 14. března 2017 v 00.00 v rubrice Novinky, Auta a Značky aut. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...