Ford řada ST Line: sporty elegance ve čtyřech verzích

Tagy:  Ford řada ST - Line, Fiesta, Kuga, Mondeo, Focus

Sponzorované odkazy:

Ford řada ST Line: sporty elegance ve čtyřech verzích

Značka Ford v současnosti nabízí ředu ST Line, do níž patří modely Fiesta, Kuga, Mondeo a Focus. ST Line je ukázka sportovního designu řady vozů Ford.

Mondeo ST – Line interiérMondeo ST – Line interiér

Nová řada modelů Ford ST-Line v sobě pojí přirozenou praktičnost vozů Ford s jejich výkonem a designovým sportovním vzhledem. ST – Line čítá vše od kompletní sady sportovních doplňků karoserie, přes speciální litá kola v odstínu Rock Metallic, přední mlhová světla, až po označení ST-Line s nezaměnitelnými liniemi.

Kuga ST – Line interiérKuga ST – Line interiér

Čím jsou tyto vozy tak výjimečné?

  • výrazným červeným prošitím sporty sedadlech
  • předními mlhovými světlomety
  • speciálním logem ST-Line
  • atraktivními koly z lehkých slitin
  • výrazně tvarovanou karoserií
  • sadou sportovních prvků a designových detailů
  • nerezovými prahovými lištami s označením ST-Line
Focus ST – Line interiérFocus ST – Line interiér

Interiér vozů ST-Line se vyznačuje hliníkovými pedály, speciálním sportovním volantem, prahovými lištami s označením ST-Line a červeně prošívanými sportovními sedadly. Ta nabízejí kromě výrazného bočního vedení, které oceníte především v zatáčkách, i komfort na delší cesty.

Fiesta ST – Line interiérFiesta ST – Line interiér

Řada pokročilých vznětových motorů a oceňovaných zážehových motorů Eco Boost nabízí modelům v ředě ST – Line výkon v rozsahu 120 až 240 koní a k tomu značnou hospodárnost. Znakem řady ST-Line je také sportovní podvozek, který snižuje světlou výšku vozu. Vůz je tak posazen blíž k zemi, což ve finiši velmi dobře vypadá a má efekt na jízdu v zatáčkách.

Ford Fiesta ST – LineFord Fiesta ST – Line

Fiesta ST-Line

Ford Fiesta ST – Line je kompaktní, stylová, agilní vůz nabitý technologiemi, které zpříjemní cestu. Prvky interiéru a exteriéru dodávají vozu charakteristický vzhled a odlišují ho od ostatních modelů. Model lze upravit na přání díky dostupným sadám a kombinacím barev laků karoserie.

Focus ST-LineFocus ST-Line

Focus ST-Line

Focus ST-Line má sportovní exteriér, moderní a komfortní interiér a výjimečné jízdní vlastnosti. Z výbavy zaujme zadním střešním spojlerem, sportovní maskou chladiče, sportovním odpružením a detaily v interiéru. Verze ST-Line Red & Black pak povyšuje tuto řadu ještě o level výše díky designu a elegantní kombinací červeného a černého laku.

Ford Kuga ST-LineFord Kuga ST-Line

Kuga ST-Line

Ford Kuga ST – Line je spojení sportovní elegance a skvělých jízdních vlastností. Vyznačuje se nezaměnitelnými liniemi, dominantní horní mřížkou chladiče a interiér doplňuje sportovní design charakteristickými detaily, jako jsou sporty sedadla s čalouněním kůže/velur a hliníkové pedály.

Mondeo ST-LineMondeo ST-Line

Mondeo ST-Line

Tenhle model je symbolický sportovní mřížkou chladiče se vzorem včelí plástve, rozšířenými spodními nárazníky a bočními nástavci prahů či 18 placovými koly z lehkých slitin. Prostorný vůz se sporty odpružením a hliníkovými pedály, má výborné jízdní vlastnost a inteligentní technologie.

Zdroj foto: Ford

Článek Ford řada ST Line: sporty elegance ve čtyřech verzích byl publikován 8. května 2017 v 00.00 v rubrice Novinky, Auta, Značky aut a Informace. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...