Škoda – značka, která baví

Škoda – značka, která baví

Automobilka Škoda se každým rokem snaží o modernější výbavu svých vozů a s tím související zkvalitnění požitků z jízdy. Pokud právě uvažujete nad tím, jaké auto si pořídíte, Škoda by ve vaší volbě měla hrát primární roli. Kompletní modelovou řadu vám nabízí Auto Podbabská. Vyberte si vůz, který prezentuje tradiční českou kvalitu. Možností je celá řada – v Auto Podbabská si jistě vyberete.

Přejete-li si vůz s elegantním nadčasovým designem, velkým vnitřním prostorem a s technicky vyspělými asistenčními systémy, určitě vás nadchne Škoda Octavia Combi. Octavia svým cestujícím poskytuje skutečně neobyčejný prostor, a to i při plném obsazení vozu. Vzadu mohou bez problému pohodlně cestovat až tři lidé. Ohromující jsou parametry zavazadlového prostoru, které vykazují 610 litrů. V momentě, kdy sklopíte opěradla zadních sedadel, se prostor samozřejmě výrazně zvětšuje. Komfortní záležitost hledejme také v elektricky ovládané panoramatické posuvné střeše.

Design a velký prostor budou obdivovat také majitelé vozu Škoda Fabia Combi. Tento vůz je symbolem nové generace výkonných benzinových a dieselových motorů. Jejich velké plus souvisí s úsporností a šetrností k životnímu prostředí. Pohonné jednotky disponují výkonem od 55 do 81 kW. Zrcadlení aplikace z chytrého telefonu na obrazovce rádia? Ano, i to je poznávací znamení Fabia Combi. Pomocí SmartLink si tuto vymoženost můžete snadno dopřát i vy. Zcela nový rozměr tím získá například využití navigace nebo online audio služeb. Funkce SmartGate zase umožňuje prostřednictvím speciálních aplikací pro chytré telefony zobrazovat, ukládat a dále zpracovávat data ze systémů automobilu.

Také Škoda Superb Combi se může pyšnit krásným designem a prostorem, z něhož přechází zrak. Titul Auto roku 2016 v ČR mluví sám za sebe. Díky inspirativním bezpečnostním technologiím se budete v Superbu Combi cítit klidně a jízdu si proto užijete, jak se sluší a patří. Tento vůz je konstruktéry vybaven těmi nejmodernějšími technologiemi ochrany posádky, proto se pohodlně usaďte a vyrazte, kam je libo.

Praktický vůz, který zaparkujete i tam, kde ostatní řidiči parkovat nemohou, to je Škoda Citigo. Její osobitý a moderní design okouzlí každého a k vaší spokojenosti přispěje taktéž prostorný interiér. Příjemně tvarovaná přístrojová deska nabízí přehledně uspořádané ovladače, které najdete na logických místech a snadno na dosah.

Ojeté vozy, co výborně vozí

Pokud netoužíte po zcela novém automobilu, určitě si v rámci našeho programu Škoda Plus ojeté vozy vyberete dle vašich představ kvalitní vůz staršího data. Nabídka je opravdu pestrá a s velmi vysokou pravděpodobností naleznete přesně to, co hledáte. V programu Škoda Plus jsou nabízeny vozy všech značek do stáří pěti let, ke kterým se vztahují rozsáhlé zákaznické výhody. Speciální kategorií jsou potom takzvané roční vozy Škoda, což jsou vozy do osmnácti měsíců stáří ve stavu nového vozu a s plnou tovární zárukou minimálně na další dva roky.

Článek Škoda – značka, která baví byl publikován 5. května 2017 v 23.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...

Tagy

Doporučujeme

Ušetřete až 75 % z ceny povinného ručení. Kalkulačka povinného ručení vám najde ty nejlepší ceny na trhu.