Partner na cestách: autopůjčovna

Partner na cestách: autopůjčovna

Jak se blíží léto, určitě uvažujete o své ideální dovolené a kde ji strávit. Ať už vás to táhne po vlastech českých nebo do zahraničí, důležité je, abyste si vybrali i vhodný dopravní prostředek. Musíte se na něj spolehnout, a proto si můžete půjčit ověřené auto. Získáte pohodlí, nemusíte si dělat starosti s cestováním a budete jenom si užívat zasloužené volno.

Spolehlivost a zábava

Pokud chcete jezdit po České republice či v zahraničí, lze se obrátit na zavedenou společnost Autopůjčovna Europcar, který je specialistou v oblasti výpůjček a pronájmu už několik let. Opakovaně získali ocenění nejlepší autopůjčovna roku s názvem World Travel Award. Jestli se na ně obrátíte, můžete očekávat exkluzivní výbavu vozidel, které nejsou starší než šest měsíců, takže se nemusíte obávat, že by auta byla velmi opotřebovaná. Vybírat lze ze široké nabídky vozidel. Pobočky jsou umístěné v České republice hned na několika místech. Proto naleznete autopůjčovnu v Praze nejen na letišti, ale i v Brně, Ostravě, Karlových Varech, Pardubicích i v Ústí nad Labem. V zahraničí potom v Německu, Itálii, Belgii nebo Španělsku.

Dobrá výbava a široká nabídka

Jestliže si vyberete vůz podle svého gusta v Autopůjčovně Europcar, odjedete v novém voze. Budete mít jistotu, že bude disponovat nadstandardní výbavou, bude spolehlivý a mít lepší stupeň motorizace než je v ostatních půjčovnách obvyklé. Příjemně vás třeba také překvapí přírodní aromaterapie, která vám zvýší komfort cestování. Preferujete menší a pohodlnějšího auta, silnější motor, prostorné SUV či rychlé žihadlo? Zvolit si budete moci podle svého uvážení a potřeby. Jestli plánujete výlet i s dětmi, nemusíte se bát o bezpečnost svých nejmenších, protože získáte dětskou sedačku zdarma. Využít můžete také věrnostní program, kde budete čerpat výhody.

Článek Partner na cestách: autopůjčovna byl publikován 11. května 2017 v 21.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...