Vozy značky Hyundai byly letos oceněny prestižní cenou Red Dot Design

Tagy:  Hyundai, značka, prestižní cena, Red Dot Design

Sponzorované odkazy:

Vozy značky Hyundai byly letos oceněny prestižní cenou Red Dot Design

Automobilka Hyundai Motor má na kontě další velmi cenné mezinárodní ocenění designu svých modelů. Prestižní ocenění Red Dot Award za vynikající design získala značka již čtvrtý rok po sobě. Aktuálně to jsou modely Azera, v Koreji uváděný jako Grandeur, a nová i30. Obě auta získala ocenění v kategorii „Produktový Design“ v oblasti „Dopravního designu“.

Hyundai Azera získal cenu Red Dot za vysokou kvalitu designu, která je udělována výrobkům vyznačujícím se vynikajícím designem, originalitou a zaměřením na mladší generace zákazníků. A nový Hyundai i30 získal Čestné uznání za vysoce konkurenční design.

Hundai i30 – Čestné uznání za vysoce konkurenční design v Red Dot Award 2017.Hundai i30 – Čestné uznání za vysoce konkurenční design v Red Dot Award 2017.

Nejnovější ocenění je tak dalším v řadě mezinárodních uznání pro automobilku Hyundai Motor a nově oceněné vozy představují první realizace nového designu Hyundai, který charakterizuje především kaskádovitá mřížka předního chladiče.

Zcela nový i30 získal již třetí mezinárodní ocenění, a to včetně Pin Up Design Award 2017 a iF Design Awards 2017, v rámci kterých porota ocenila přesné a rafinované linie vytvářející nadčasový a sebevědomý vzhled. Spolu s iF Design Awards a IDEA Design Awards, představují Red Dot Awards tři nejprestižnější mezinárodní ocenění za design.

Hyundai Azera – vítěz Red Dot Award 2017 kategorie DesignHyundai Azera – vítěz Red Dot Award 2017 kategorie Design

Organizátorem akce je Zentrum Nordheim Westfalen, která hodnotí výsledky práce výrobců v širokém spektru kategorií a oblastí. A v letošním ročníku Red Dot Award hodnotila porota složená z jednadvaceti mezinárodních designérských odborníků, profesorů a novinářů více než 5000 produktů z více než 50 různých zemí.

Hyundai Motor získal ocenění letos s modely Azera a v Koreji model Grandeur, v roce 2016 pak s modelen IONIQ, v 2015 s vozy i20 a Sonata, a roce 2014 to byl design modelů i10 a Genesis.

Zdroj foto: Hyundai.cz

Článek Vozy značky Hyundai byly letos oceněny prestižní cenou Red Dot Design byl publikován 15. května 2017 v 00.00 v rubrice Auta, Značky aut a Informace. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...

Tagy

Doporučujeme

Ušetřete až 75 % z ceny povinného ručení. Kalkulačka povinného ručení vám najde ty nejlepší ceny na trhu.