Škoda Karoq v přímém přenosu již zítra večer!

Tagy:  nové SUV, Škoda KAROQ, Škoda Auto, živé vysílání

Sponzorované odkazy:

Škoda Karoq v přímém přenosu již zítra večer!

Světová premiéra vozu Škoda KAROQ bude automobilkou ŠKODA Auto představena dne 18. května 2017 ve Stockholmu, přičemž bude prezentace přenášena živě po internetu od 19.00 hodin.

Světová premiéra nového kompaktního SUV ŠKODA KAROQ bude mít cca 45 minut a bude vysílána živě na stránce ŠKODA Storyboard a na Youtube.com. Nenechte si ujít premiéru zcela nového vozu KAROQ a připojte se k nám u této události přímý přenos z galavečera v Artipelagu ve Stockholmu přichází zítra večer.

Mrkněte na některý z linků níže zítra v 19 hodin

Připomeňme si, co už o tomto novém SUVéčku víme

  • Škoda Karoq = výrazný design nového kompaktního SUV
  • full LED světlomety vpředu, zadní skupinové svítilny s LED prvky
  • největší zavazadlový prostor mezi konkurenty
  • variabilní interiér díky systému zadních sedadel VarioFlex
  • dynamický design nového modelu KAROQ má četné krystalické prvky
  • příď zaujme výrazným trojrozměrným designem
  • mřížka chladiče s dvojitými vertikálními lamelami je orámovaná chromovanou lištou a má lichoběžníkový tvar
  • vzhled světlometů našel inspiraci v tradičním umění českých sklářů
  • krystalické tvary jsou patrné i na dělených zadních skupinových svítilnách, jejichž vnitřní část je integrovaná do výklopné zádě
  • zadní svítilny využívají světelné diody pro koncová, brzdová a mlhová světla

Rozměry

Kompaktní SUV má délku 4 382 mm, šířku 1 841 mm a výšku 1 605 mm. Rozvor náprav činí 2 638 mm (u verze s pohonem všech kol 2 630 mm) a slibuje velkorysý vnitřní prostor, který má v pětimístném uspořádání interiéru základní objem 521 l. Při sklopených zadních sedadlech vzroste objem pro zavazadla na 1630 l.

Sedadla

S volitelně dodávaným systémem zadních sedadel VarioFlex je základní velikost prostoru pro zavazadla variabilní a pohybuje se od 479 do 588 l. VarioFlex se skládá ze tří samostatných, individuálně nastavitelných sedadel, která lze v případě potřeby dokonce vyjmout z vozu. Maximální využitelný objem zavazadlového prostoru při dvoumístné konfiguraci interiéru a po vyjmutí sedadel činí 1 810 l.

Interiér

V interiéru je zcela nově koncipovaná přístrojová deska, horizontálně rozdělená dekoračními prvky na mohutnější horní a menší spodní část. Čtyři velké výdechy ventilace jsou orientované vertikálně, dva z nich bezprostředně sousedí s vysoko v zorném poli umístěným velkoplošným kapacitním dotykovým displejem ve skleněném designu. Ambientní LED osvětlení je další novinkou interiéru. Tenké světelné vodiče na horním okraji každé ze čtyř dveřních lišt a analogické LED prvky integrované do dekoračních prvků v palubní desce vše završují.

Zdroj foto:Škoda Auto

Článek Škoda Karoq v přímém přenosu již zítra večer! byl publikován 17. května 2017 v 00.00 v rubrice Novinky, Auta, Značky aut a Informace. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...