Hyundai KONA: odvážné SUV na startu

Tagy:  Hyundai, model Kona, premiéra, SUV, odvážný design, vybavaní, technologie

Sponzorované odkazy:

Hyundai KONA: odvážné SUV na startu

Automobilka Hyundai navnadila v posledních dnech své fandy videem nového modelu KONA. Nový model rozšiřující řadu SUV vozů značky Hyundai bude zanedlouho představen ve světové premiéře.

Hyundai Motor zveřejnil před oficiální premiérou nové video s dalšími detaily designu zcela nového modelu KONA, nejnovějšího SUV v evropské produktové řadě značky Hyundai. Model KONA se svým progresivním charakterem a nejmodernější technikou stane jedinečnou nabídkou v segmentu malých SUV.

Hyundai KONAHyundai KONA

Silueta zcela nového SUV KONA umocňuje agresivní tvary karoserie s klenutými plochami a elegantními, ostrými liniemi. Suverénní vzhled se vyznačuje velkou šířkou a dvojitými světlomety. Velmi odvážný Model Kona se zařadí do B segmentu.

Model KONA je vybaven rovněž kaskádovitou maskou chladiče, novým identifikačním prvkem produktové řady Hyundai. Nabízí kromě progresivního designu také nejmodernější techniku. Díky ní budou pro zákazníky ještě dostupnější prémiové funkce, které zvyšují úroveň komfortu a bezpečnosti.

detail světla SUV KONAdetail světla SUV KONA

Novým prvkem výbavy (a naprostou novinkou v automobilu značky Hyundai) je průhledový displej, který promítá nejdůležitější provozní informace přímo do zorného pole řidiče. Promítaný obraz s úhlopříčkou osm palců a největší hodnotou jasu ve své třídě – 10 000 kandel na metr čtvereční – zaručuje výbornou čitelnost i za dne a významně podporuje bezpečné řízení.

Mrkněte na upoutávku ve videu

Nové SUV od Hyundai model Kona, má být oficielně představen 13. června 2017.

Zdroj foto: Hyundai

Článek Hyundai KONA: odvážné SUV na startu byl publikován 8. června 2017 v 00.00 v rubrice Auta, Novinky a Značky aut. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...