S půjčeným autem si užijete dovolenou bez starostí

S půjčeným autem si užijete dovolenou bez starostí

Plánujete cestu do zahraničí a máte strach, že by tam váš vůz nedojel? Právě cesty na dovolenou jsou v létě jedním z nejčastějších důvodů, proč se lidé vydají do půjčovny aut. Není na tom nic špatného a finančně se to vyplatí. Aspoň máte jistotu, že dojedete.

Vlastníte již starší vůz, který sice na běžné ježdění stačí, avšak jet s ním tisíc kilometrů máte strach? Lepší je vzít si auto z půjčovny a nemuset si dělat vrásky než zůstat někde v cizí zemi bez nejmenšího tušení, co máte vlastně dělat. V autopůjčovně si navíc lze vybrat ideální vůz pro vaše potřeby – na dovolenou tedy nejspíš něco s velkým kufrem a dostatkem místa na nohy.

Vyberete si, s čím se chcete projet

Čím renomovanější autopůjčovnu navštívíte, tím větší budete mít výběr. Sloveso „navštívit“ je ovšem myšleno spíš symbolicky, protože v dnešní době si lze samozřejmě auto vybrat i přes internet, domluvit si hodinu a místo a pouze si jej převzít. Na druhou stranu není od věci si ho před zapůjčením ještě prohlédnout na vlastní oči, zda je skutečně takové, jak jste si představovali.

Co se týče velkého výběru vozů, je dobrá půjčovna Taggart. Zvolit si u ní můžete z více než stovky modelů, nabízí přistavení a vyzvednutí vozů po celé ČR. Navíc tato autopůjčovna Praha nabízí k pronájmu nová nebo roční vozidla, jež mají najeto průměrně 18 000 km. Na dovolenou se tedy projedete novým kouskem, který vám mnozí řidiči budou závidět.

Získáte pomoc při potížích v zahraničí

Měli byste si vybrat takovou půjčovnu, jež umožňuje vyjet s auty do zahraničí bez zvláštních příplatků. Sledujte, zda jsou auta pojištěná v rámci EU a co dělat v případě, kdyby došlo k nějakým potížím. Zmíněná půjčovna Taggart poskytuje nonstop asistenční službu, dovoláte se i o víkendech, a teď už navíc ze zahraničí za stejné ceny jako v ČR. Nemusíte si tedy vůbec dělat starosti. Pravděpodobnost, že se vám něco přihodí s novým autem, je navíc mizivá.

Na závěr pro vás máme ještě jeden tip. Autopůjčovna má v nabídce mnoho opravdu lákavých vozů. Někdo by se rád projel novým Audi, jiný ocení zase Ford Mustang. Nenechte se však zlákat, tyto vozy nejsou příliš vhodné pro rodinnou dovolenou. Naopak jestli jedete ve větší skupině, popřemýšlejte třeba nad osmimístnou dodávkou, ušetřili byste za dopravu a cestou byste si užili více legrace.

Článek S půjčeným autem si užijete dovolenou bez starostí byl publikován 26. července 2017 v 22.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Tagy

Doporučujeme

Ušetřete až 75 % z ceny povinného ručení. Kalkulačka povinného ručení vám najde ty nejlepší ceny na trhu.