Zbavte se starostí o auto s chytrým leasingem

Zbavte se starostí o auto s chytrým leasingem

Nákup automobilu na leasing je populárnější než kdy jindy. Sice se najdou milovníci aut, kteří si potrpí na svého plechového miláčka, chtějí jej mít v osobním vlastnictví, věnovat mu spoustu času a starat se o něj, ale i druhá skupina lidí je dost početná. A touto druhou skupinou máme na mysli ty, co automobil vnímají jako dopravní prostředek, ne jako člena domácnosti.

Vlastnit auto znamená mít spoustu starostí. Nejenže musíte platit spoustu povinných poplatků, ale také vám nezbývá než se postarat o jeho pravidelný servis, výměnu pneumatik, údržbu a tak dále. Každý rok je potřeba shánět dálniční známku, pokud se připletete do dopravní nehody, s pojišťovnou budete jednat sami, při koupi nového auta strávíte pěknou chvilku vyřizováním na úřadech. Opravdu tohle potřebujete?

Leasing vás starostí zbaví

Všechno jde i jinak. Veškeré výše popsané starosti za vás může vyřešit leasingová společnost. Pokud si vezmete auto na leasing, fakticky nejste jeho majitelem, všechny formality ale musí řešit právě majitel. Vy budete auto jen užívat. Vaší jedinou povinností zůstane tankování a zjištění místa, aby bylo kde zaparkovat. V garáži to být nemusí. Koneckonců nepůjde o vaše auto a za tři roky ho stejně vyměníte.

Každé tři roky dostanete nový vůz

Velkou výhodou, kterou operativní leasing nabízí, je také možnost získat každé tři roky nový vůz. Kdo by si nepřál jezdit neustále v bezpečném autě plném nejmodernějších technologií? A ještě úplně bez starostí!

Toužíte-li užívat si všech výše popsaných výhod, je potřeba vybrat si ten správný leasing. Dobrou volbou je kupříkladu Moudrý leasing, v rámci nějž získáte vůz bez akontace, se servisem, kompletním pojištěním a dalšími službami, abyste mohli pouze jezdit. A za tři roky si vyberete nové auto. Ceny se liší podle toho, jaký vůz si vyberete, což je vlastně další výhoda. Jste-li zrovna při penězích, sáhnete po autě vyšší třídy. Až vám děti odejdou studovat, zvolíte model s nižší splátkou. To všechno chytrý leasing all inclusive nabízí.

Článek Zbavte se starostí o auto s chytrým leasingem byl publikován 18. srpna 2017 v 11.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...