Skvělý partner na cesty – kamera do auta ve zpětném zrcátku

Skvělý partner na cesty – kamera do auta ve zpětném zrcátku

Spolu s klimatizací nebo přehrávačem je dnes už vlastně základním vybavením interiéru vozu i autokamera. Že v autě není jenom pro zábavu a archivování našich cest, o tom se už přesvědčila spousta řidičů. Samozřejmě si můžete jen tak pro sebe nahrávat třeba cestu na dovolenou, ale určitě takovou kameru oceníte v daleko vypjatějších situacích. Řeč je například o tom, stanete-li se účastníkem dopravní nehody. I když nejste přímo viníkem, a dokonce i pokud jste pouze svědkem nehody, je taková kamera v autě k nezaplacení. Byla-li v té době zapnutá, je na ní zachyceno, co přesně se událo a jak k nehodě došlo. Záznam z ní pomůže policii při vyšetřování a předejde se tím mnoha zkresleným popisům. Ani výpovědi očitých svědků nemohou poskytnout tak přesné důkazy jako záznamy z kamer.

A která že je ta nejlepší kamera do auta? Na trhu je jich ohromné množství. Mají různé technické parametry a odlišné je i jejich umístění v autě. Kamera především musí být bezpečná, to znamená, že nesmí v žádném případě jakkoli bránit řidiči ve výhledu. Měla by být nenápadná, ale přitom dokonale funkční. Proto zvažujte výběr velice pečlivě, a pokud si nebudete jisti, poraďte se s odborníky.

Velice oblíbená ve všech těchto ohledech je kamera do auta ve zpětném zrcátku. Výhledu nijak nebrání, snadno se instaluje a disponuje FULL HD kamerou. Duální kamera se umísťuje jednak vpředu na zpětné zrcátko a druhá vzadu, ta je vodotěsná a může být umístěna i zvenku vozu. Má ideální úhel záběru a skvělý obraz i v noci. Zkrátka, technologie je na špičkové úrovni a zvolit právě kameru ve zpětném zrcátku je bez diskuse dobrá volba.

Kamery do auta můžete zakoupit na eshopu Cel-Tec.cz.

Článek Skvělý partner na cesty – kamera do auta ve zpětném zrcátku byl publikován 3. prosince 2017 v 22.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...