Jak vybrat aditiva a další přísady do motorového oleje?

Jak vybrat aditiva a další přísady do motorového oleje?

V mnoha domácnostech je automobil vnímaný jako součást rodiny. Pokud však chcete předcházet tomu, aby se vozidlo stalo ze dne na den nepojízdným, dodržujte několik základních pravidel prevence. Stejně jako pečujete o své zdraví a dodáváte tělu vitamíny, byste se měli starat o automobil, jemuž namísto citrónu přidáte aditiva do motorového oleje. V následujících řádcích vám prozradíme, jak takové přísady vybrat.

V první řadě byste měli kupovat motorový olej od renomovaného výrobce, neboť jedině tak si budete jisti jeho vysokou kvalitou. Současný trh s motorovými oleji je rozmanitý, a tak výrobci bojují s obrovskou konkurencí. Výroba mazlavé tekutiny je už tak pro společnosti náročná, protože musí dodržovat zákonem stanovené normy. Pokud by však ještě chtěli přidat do oleje aditiva, cena by se posunula výrazně nahoru, což by se zákazníkům nelíbilo.

Jaká existují aditiva?

Aditiva se rozdělují na několik kategorií. Zatímco některé přísady mají čisticí účinky, jiné zase mají snížit opotřebení motoru. Přísady do motorového oleje představují nejefektivnější způsob, jak předcházet poškození motoru, z čehož nejsou automobilové společnosti příliš nadšené, protože netouží vyrobit motor s výdrží 500 000 kilometrů. Vydělávají totiž na servisech. Ovšem jestliže nechcete, aby vás opravy automobilu zruinovaly, obětujte nějakou tu korunu do aditiv. Automobil si vaši péči zaslouží.

Kde koupit aditiva a přísady do oleje?

Jestliže sháníte aditiva, doporučujeme podívat se do pestrého produktového portfolia internetového obchodu METABOND. V nabídce najdete aditiva do převodovky, paliva i motoru. Budete nadmíru spokojeni nejen s kvalitou, ale také s cenou. Prodlužte životnost motoru i ve starším vozidle, potom vám bude sloužit ještě dalších několik let.

Článek Jak vybrat aditiva a další přísady do motorového oleje? byl publikován 8. února 2018 v 11.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...