Jak si vybrat pojištění

Jak si vybrat pojištění

Povinné ručení by podle většiny řidičů mělo být výhodné a cenově dostupné. Kde ho ale sehnat? Na Top-Pojištění.cz
povinné ručení nabízí většina pojišťoven. A mnohé nabízejí hned několik produktů. V tomto smyslu vám pomohou internetové porovnávače. Například na stránkách Top-Pojištění.cz, které na českém trhu existuje už 13 let a ve svém portfoliu má více než 350 000 spokojených klientů, si máte možnost v sekci povinné ručení srovnání ihned online porovnat nabídky osmi pojišťoven. A výsledky dostanete do dvou minut! Z nich si snadno vyberete tu, která bude maximálně vyhovovat vašim požadavkům.

Povinné ručení od 2,70 Kč na den!

Abyste si udělali obrázek, povinné ručení vozu Škoda Octavia můžete mít už za 1971 Kč ročně. Jsou ale i povinná ručení, za která zaplatíte pouhé 2,70 Kč na den! Pro stanovení konkrétní částky vám poslouží povinné ručení kalkulačka. Na pojistném tak můžete ušetřit až 70 procent, což rozhodně není zanedbatelná částka. Pokud si vyberete a pojištění si objednáte, obratem na e-mail získáte zelenou kartu. Pojištění bude platné ihned, nebudete muset čekat, až karta přijde poštou.

Zaměřte se na rozsah pojištění

A na co byste si při výběru povinného ručení měli dát pozor? Rozhodně se zaměřte na rozsah pojištění. Důležitý je v první řadě rozsah asistenční služby. Pečlivě se seznamte s tím, jaké služby budete mít v rámci pojistky zdarma a jaké budete muset platit. Důležité jsou i limity plnění, které v případě zaviněné dopravní nehody pojišťovna vyplatí poškozenému.

Slevy a bonusy

Hodně pojišťoven nabízí také různé slevy a bonusy. Na ty můžete dosáhnout, jestliže například celý rok jezdíte bez nehod, nebo pokud si pojistku sjednáte online. U mnohých pojišťoven výši pojistného ovlivňuje frekvence plateb. Nejvýhodnější většinou bývá, když pojistku zaplatíte na rok dopředu.

Neváhejte a pojistěte se!

Rádi bychom vás v této souvislosti upozornili, že od ledna 2018 jsou motoristé povinni odvádět ČKP (Česká kancelář pojistitelů) příspěvek za každý den, kdy je automobil bez povinného ručení. A ČKP má možnost příspěvky od nepojistěných řidičů vymáhat! Proto neváhejte a pojistku co nejdříve uzavřete.

Článek Jak si vybrat pojištění byl publikován 16. dubna 2018 v 17.15 v rubrice Informace. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...