SUV, které si zamilujete

SUV, které si zamilujete

Čím dál víc oblíbená třída vozů SUV má své silné zastoupení u všech známých automobilek. SUV má hned několik předností, pro které jsme si ho zamilovali. Za prvé je to prostor, dále nadhled a bezpečnost na silnici. Svou elegantní jízdou vás proveze těžkým terénem i městem. Které SUV nás letos dostalo?

Nový Renault Koleos nám vyrazil dech

Renault Koleos, foto: rzp.czRenault Koleos, foto: rzp.cz

Novinkou na trhu je Koleos, https://www.rpz.cz/…novy-koleos/, jenž nás okouzlil svou drsnou image. Uvnitř vozu se však nachází přizpůsobivá kabina s ovladatelným osvětlením, panoramatickou střechou, velkým dotykovým displejem a důmyslným audiosystémem Bose Surround. Oceníte intuitivní ovládání moderních technologií i možnost rozhodnout se, které informace chcete na displeji při řízení sledovat. Síla nového Koleosu je v kombinaci pohonu All Mode 4×4-i s motorem spolupracujícím s převodovkou X-Tronic, která vám umožní s vozem zcela splynout v každém terénu. Užijte si sportovní a bezpečnou jízdu.

Dacia Duster objevil nové pole možností

Dacia Duster, foto: rzp.czDacia Duster, foto: rzp.cz

Nový vůz Dacia Duster, https://www.rpz.cz/…novy-duster/, nás potěšil nejen svou provokativní oranžovou karoserii, ale i svou výbavou a sebejistotou na silnici. Nový Duster se prezentuje jako spolehlivý rodinný vůz, který překvapí velkým zavazadlovým a chytrým úložným prostorem. Šikovné přihrádky jsou umístěné ve dveřích, na zadních stranách opěradel i pod sedadlem spolujezdce. Vůz je zkrátka připraven i na velmi náročné a dlouhé cesty, po celou dobu vám bude poskytovat maximální komfort a jedinečný zážitek z jízdy. Spolehnout se můžete na asistenty ovládající rozjezd do kopce i sjezd z něj. Oči na stopkách za vás bude mít kamerový systém Multiview, který zavčasu odhalí všechny překážky na cestě. Dacia Duster je kvalitní vůz za rozumnou cenu.

Článek SUV, které si zamilujete byl publikován 26. dubna 2018 v 20.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...