Toyota Hotspot - komfort v interiéru

Tagy:  Toyota Hotspot, komfort, internet, rychlost

Sponzorované odkazy:

Toyota Hotspot - komfort v interiéru

Toyota vykouzlila pro své příznivce komfortní jízdu, která nezapomíná na všechny pasažéry vozidla.

Toyota vyvinula pro své vozy bezdrátový hotspot – Toyota Hotspot. Technologii, která nabízí připojení k internetu a jeho využití během cestování vždy a všude.

Toyota Hotspot je diskrétně umístěn v automobilu dle verze modelu. U některých ve středové konzole, u jiných v přihrádce před spolujezdcem. Ale vždy umožňuje připojení až pěti mobilních zařízení k internetu najednou. A co víc, pokaždé, když se vůz nastartuje zařízení se automaticky aktivuje.

Toyota Hotspot – spojení se světem vždy a všudeToyota Hotspot – spojení se světem vždy a všude

A to není vše. Může být využit variabilně dle požadavků a potřeb každého pasažéra. Kupříkladu řidič si poslouchá dobrou muziku, a pasažéři na dalších sedadlech serfují na netu, hrají hry a diskutují na sociálních sítích.

i ve vysokých rychlostech Hotspot od Toyoty nezklamei ve vysokých rychlostech Hotspot od Toyoty nezklame

Toyota Hotspot je vybavený dvěma 3G anténami a navržen tak, aby fungoval i v místech slabého signálu, přičemž vyniká spolehlivostí i ve vysokých rychlostech jízdy. Stačí použít datovou SIM kartu dle výběru a být online kdykoliv a kdekoliv. Toyota Hotspot je k mání jako součást příslušenství pro vybrané modely Toyota.

Zdroj foto: Toyota.cz

Článek Toyota Hotspot - komfort v interiéru byl publikován 22. listopadu 2015 v 00.00 v rubrice Novinky, Značky aut a Doplňky. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...