Moje recenze na Dovez to dál, služba na dovoz aut ze zahraničí

Moje recenze na Dovez to dál, služba na dovoz aut ze zahraničí

Znáte to. Chcete si koupit auto a přemýšlíte jestli nové nebo ojeté. S mým rozpočtem, které jsem si na své vytoužené Volvo V60 vyhradil, bych v autosalonu dosáhl na nejnižší výbavu a do zdejších autobazarů jsem už nechtěl ani vejít. Přece jen je v Česku 40 % aut stočených a to jsem nehodlal riskovat. Patová situace.

Kolega v práci mi naštěstí doporučil ještě jednu variantu, kterou jsem vůbec nevzal v potaz. Dovoz aut ze zahraničí. Říkal jsem si, co to je, a jak to funguje?

Rozhodnutí bylo jasné

Kecali jsme o tom na obědě a kolega, který si nechal dovézt auto někdy na jaře, mi říkal, že mu našli v Německu vůz, za který by dal v Česku ve stejné výbavě o několik tisíc víc. Hlavní ale prý je to, že auto bylo pravidelně servisováno a díky tomu je ve výborném stavu s kompletní historií, kterou mu dohledali podle VIN kódu.

Popravdě, byl jsem nadšený, jelikož mi to přišlo jako win-win situace. Hodně muziky za dobrou cenu. Logicky mi to dává smysl: Němci, puntičkáři a velcí hráči na trhu ve výrobě aut, ti se o auta umí starat.

Otázka zněla, kterému dovozci můžu svěřit tento úkol?

Kolega mi samozřejmě dal doporučení a propojil mě přímo s ředitelem firmy Dovez to dál panem Bartošem. Předtím, než jsem mu zavolal, jsem se rozhodl, že se ještě podívám na internet a prošel jsem si nějaké recenze přímo na firmu a celkově na auta z dovozu.

Šel jsem opět po osobních zkušenostech ostatních lidí a nemusel jsem hledat dlouho. Ohlasy na služby od Dovez to dál byly bez jakékoliv špatné recenze. Zavolal jsem panu Bartošovi, je to v pohodě chlapík se smyslem pro humor. Zodpověděl mi všechny nejasnosti ohledně dokumentů při dovozu ze zahraničí a ceny, a do mailu jsem mu pak poslal konkrétní poptávku a specifikace. V nabídce mi poslal obratem několik aut. Dohodli jsme se velmi rychle.

Z nabídky aut se mi nejvíc zalíbila černá V60 z roku 2015 a s velmi přijatelným nájezdem 145.000 km. Ti z vás, kdo jezdí ve Volvu, dobře vědí, že tohle je u této značky pořád minimální nájezd oproti tomu, co to auto dovede. Cena byla nakonec o 14.000 Kč vyšší, ale tak nějak jsem počítal s tím, že pokud si budu chtít opravdu dobře vybrat, budu muset cenový strop případně lehce zvednout. Každopádně, po složení zálohy jsem měl auto za 2 dny před domem. Lidi z Dovez to dál vyřídili STK, emise, všechno, skvělej servis. Dobře hodnotím i to, že mi auto zavezli až domů a nemusel jsem ho někde složitě vyzvedávat. Po 3 měsících ježdění jsem s “véčkem”, jak mu doma říkáme, nadmíru spokojený. Miluje ho celá rodina. Dovoz aut ze zahraničí bych určitě doporučil

Musím říct, že jsem nakonec rád, že jsem nešel do autosalonu ani autobazaru. Rozhodnutí nechat si dovézt auto z Německa bylo správné. Ještěže jsem se o tom na obědě v práci zmínil a kolega mi dal tip, díky Peťo. A taky díky firmě Dovez to dál za rychlost celého procesu a profesionalitu.

Rád je doporučím všem, kteří kupují auto a dostali se do stejné patové situace, jak já. Bylo vidět, že jim opravdu záleží na tom, aby vše bylo v pořádku a poskytli mi co nejlepší službu. Dokazuje to také to, že když mi někdy začátkem listopadu jedna nepozorná řidička při parkování trochu odřela nárazník, volal jsem panu Bartošovi o radu a doporučil mi super servis, kde mi ho díky známosti za super cenu přelakovali tak, že nejde nic poznat. Prostě super, takže díky moc.

Článek Moje recenze na Dovez to dál, služba na dovoz aut ze zahraničí byl publikován 21. ledna 2019 v 10.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (3).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...