SKV Germany: Kvalitní díly za lidovou cenu

Tagy:  náhradní díly, kvalita, cena, originální díly

SKV Germany: Kvalitní díly za lidovou cenu

Při shánění náhradních dílů se příliš nevyplatí kupovat součástky neznámého původu, které pak mohou v autě udělat pořádnou neplechu. Jistota je kupovat originální autodíly, ale ty zase nejsou zrovna nejlevnější…

Čas od času člověk potřebuje náhradní díly, ať už je to zrcátko, které urazí neohleduplný jiný řidič ve městě, stěrač, který se prostě opotřeboval nebo něco pro fajnšmekry jako třeba čidlo ABS nebo alternátor… Koupě originálních autodílů je jistota, ale motoristům se zejména u starších vozů nechce moc investovat. Ale koupit levné náhradní díly může nakonec vyjít ještě dráž. Nejlepší je volit zlatou střední cestu a koupit sice ne originální díly, ale značkové.

Jednou takovou značkou je SKV Germany. Jak název nepovídá, jde o kvalitní díly z Německa a firma působí na evropském trhu již patnáct let. V nabídce má široký sortiment náhradních dílů pro osobní auta, především technologické a elektrické díly. Čidla, servočerpadla řízení, škrticí klapky, EGR ventily, lambda sondy, váhy vzduchu, krokové motorky, ventily volnoběhu, zapalovací cívky, volnoběžné řemenice a mnohem více. Celkem je to přes tři stovky položek.

SKV Germany je specifickou firmou také proto, že se nezaměřuje na budování široké prodejní sítě ani na masivní reklamu. Prodává hlavně přes internet a díky efektivnímu řízení a logistice se daří držet provozní náklady na minimu. Pro zákazníky to znamená nízkou cenu. A to jistě ocení každý.

Nabídka náhradních dílu je rozmanitá. Foto: pietro-eshop.czNabídka náhradních dílu je rozmanitá. Foto: pietro-eshop.cz

Nabídka je bohatá a co víc, je možnost také poslat e-mailem dotaz na konkrétní díl, díky přesnému popisu vozu (co vše je potřeba lze najít na internetu) se navíc nemůže stát, že by motorista poštou dostal něco, co nepotřebuje. A to je obzvláště důležité, protože jednotlivé modely v průběhu let sice nemění svůj vzhled, ale pod kapotou je tomu jinak.

Více informací o dílech od SKV Germany, nabídku a také kontakt lze najít na webových stránkách www.pietro-eshop.cz. Když už je potřeba náhradní díly, vyplatí se obrátit se na odborníky!

Článek SKV Germany: Kvalitní díly za lidovou cenu byl publikován 6. října 2014 v 11.45 v rubrice PR články. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...