Poradíme, kde sehnat a jak vybírat užitkové vozy

Poradíme, kde sehnat a jak vybírat užitkové vozy

Potřebujete užitkový vůz pro své podnikání nebo osobní potřeby? V dnešní době už není pořízení nového automobilu nic složitého a platí to i pro výběr dodávek, přívěsů, minivanů, valníků a podobně. Podívejte se na způsob, jak ušetřit a správně si vybrat nové vozidlo, které vám bude spolehlivě sloužit.

Koupě ojetého užitkového vozu

V rámci výběru ojetého užitkového vozu jsou dostupné například pojízdné prodejny, mrazáky, valníky, minivany, běžné dodávky a další. Zkrátka téměř všechno, co se může hodit pro vaše podnikání. Prodej dodávek, které už mají něco za sebou, má obrovskou výhodu v podobě zlomku ceny nového vozidla. Přitom technický stav je většinou velmi dobrý pro splnění hlavního účelu v podobě přepravy zboží.

Na co si dát pozor při výběru

Platí zde pravidla jako při výběru běžného osobního automobilu. Pečlivě si prověřte technický stav ideálně osobní projížďkou a důkladnou vizuální kontrolou. Je důležité mít jasnou představu o tom, co od vozidla očekáváte, protože jinak nebudete schopni vybrat správný typ s ohledem na maximální nosnost a rozměry přepravní plochy. Snažte se zvolit kompromis mezi stropem rozpočtu a stářím vozu. Jednou z oblíbených značek je Iveco Daily, ale v nabídce najdete i vozy značek Fiat, Volkswagen, Mercedes, Renault a další, takže si jistě vyberete přesně to, co potřebujete.

Iveco Daily, foto: vanscentre.comIveco Daily, foto: vanscentre.com

Chcete se zbavit svého staršího automobilu a pořídit si nový?

Máte na výběr ze dvou možností. Buď se budete trápit s řešením vlastního prodeje, kdy se musíte postarat o všechny administrativní záležitostí, a navíc sehnat kupce. Druhou variantou je výkup vozů. V tomto případě si necháte vozidlo ocenit a peníze dostanete hned během výkupu, což je výrazně kratší proces v porovnání s běžným prodejem, takže se hned můžete pustit do výběru novějšího a lepšího modelu.

Článek Poradíme, kde sehnat a jak vybírat užitkové vozy byl publikován 25. března 2018 v 21.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...