Konec složitého srovnávání, je tu ZUPO

Tagy:  ZUPO, vyhledávač, porovnávač, srovnání cen, blog, rady motoristům, pneumatiky

Konec složitého srovnávání, je tu ZUPO

Povinné ručení srovnává hned několik webových stránek, ceny jiného zboží lze taky srovnat celkem přehledně. Pokud jste klikali mezi několika e-shopy a jen se ptali, proč podobný vyhledávač nefunguje také pro zájemce o pneumatiky, je s podobnými otázkami konec. Na světě je totiž nový srovnávač cen pneumatik.

Zima se pomalu blíží a zodpovědní motoristé se začínají zajímat, co by mohli na přicházející chladné měsíce pořídit. Webů, které nabízejí pneumatiky je mnoho a, jak už to tak bývá, snad všichni slibují tu nejlepší cenu. Neznalý člověk se v tom ztrácí a neví, jestli potřebuje prémiové pneumatiky, sáhnout po nejlevějších pneu nebo volit zlatou střední cestu.

Naštěstí existuje srovnávač cen pneumatik ZUPO, který pomůže najít to správné obutí pro každé auto. Stačí zadat název pneumatik, o které má motorista zájem. Pokud ještě žádné vyhlédnuté nemá, může si je zde najít přes zadání údajů jako je výrobce, šířka, profil, průměr, rychlost a období. Většina z těchto údajů je snadno dohádatelná ve velkém technickém průkazu. Vyhledavač pak najde všechny, pneumatiky, které zadaným údajům vyhovují. Samozřejmě není nutné zadat ani zdaleka vše a tím se výčet nabízených pneumatik výrazně zvýší.

Nákup až o třetinu výhodnější

A když už filtr pneumatiky najde, bylo by polovičaté řešení, kdyby nebylo možné i objednat. Je možné je tedy rovnou i koupit přes ZUPO a to až o třetinu levněji než v kamenné prodejně. Díky propojení s e-shopem mohou pneumatiky často odcházet doslova okamžitě. A co víc – vyhledavač automatiky řadí pneumatiky od nejlevějších po nejdražší a tak je výběr hezky přehledný.

Porovnávaní cen ale není to jediné, co ZUPO nabízí. Najdou se zde i praktické rady (například jaké pneumatiky jsou nejprodávanější v konkrétním rozměru), v sekci blog jsou nejrůznější zajímavosti ze světa pneumatik a nepříliš technicky nadaní řidiči uvítají, že lze hledat pneumatiky i podle značky a modelu auta. Sympatické je také okno chatu, které v pravém spodním rohu automaticky vyskočí při první návštěvě webu. Každý se tak může bez obav zeptat na všechno, co by rád věděl.

Článek Konec složitého srovnávání, je tu ZUPO byl publikován 7. září 2018 v 15.00 v rubrice PR články. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...