Někdy to vyřeší autopůjčovna

Někdy to vyřeší autopůjčovna

Není třeba auto vždy vlastnit. Pokud jej potřebujeme jen občas, řešením je dobrá autopůjčovna. Ta se hodí i jako první pomoc ve chvíli, když se naše auto porouchá v nevhodnou dobu – třeba před dovolenou.

Vlastnictví auta není nezbytností pro každého

Zejména ve velkém městě je život bez auta docela pohodlným. Městská hromadná doprava je rychlejší i ekologičtější než automobil. Jenomže pak přijde chvíle, kdy se auto hodí. Když se jede na dovolenou někam v dobré dojezdové vzdálenosti, nebo při víkendových výletech. Ale pořizovat si auto kvůli pár dnům v roce, kdy jej potřebujeme?

Podobně jsme na tom tehdy, pokud máme k dispozici firemní auto, ale ne tak zcela k firemním účelům. Přes týden nás odveze do práce a doveze domů. V tom se ztratí i to, že si s autem nakoupíme, nebo hodíme dítě do kroužku. Na dovolenou s ním už ale nemůžeme. V obou těchto případech je ideálním řešením autopůjčovna.

Půjčovna jako pomoc v nouzi

Půjčovna aut umí být i první pomocí a řešením ve chvíli, kdy nás zazlobí naše auto. Je to zákon schválnosti. Na dovolenou máme sbaleno a ejhle, auto nestartujte. V servisu vám s úsměvem sdělí, že dnes už nepracují, zítra je sobota, a i tak jsou čekací lhůty týden, protože je sezóna výměny pneumatik. Co s tím? Půjčovna aut Brno, Car-node, vám dokáže automobil přistavit až domů. Auto je pojištěno, včetně asistenčních služeb. Bez příplatku máte i cesty do zahraničí. V rámci ČR si dokonce nemusíte kupovat ani dálniční známku. Auto ji již má.

Když potřebujete dodávku

Někdy se hodí půjčit si něco většího. Může to být v případě, že jedeme na dovolenou s větším nákladem, či ve větším počtu lidí. Nebo tehdy, kdy se stěhujeme, případně děláme větší nákupy nábytku. Car-node.com funguje i jako půjčovna dodávek. K dispozici jsou dodávky různých velikostí, ale i minibusy.

Článek Někdy to vyřeší autopůjčovna byl publikován 26. srpna 2019 v 08.45 v rubrice Informace. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...