Specialista na krátkodobé i dlouhodobé zapůjčení vozidla

Specialista na krátkodobé i dlouhodobé zapůjčení vozidla

Potřebujete si půjčit auto, dodávku nebo minibus a hledáte ověřenou firmu na pronájem vozidel? Spolehněte se v tomto ohledu na půjčovnu, kde vám připraví nabídku sestavenou přesně na míru vašim potřebám. Využijte široké nabídky služeb specialisty v oblasti půjčování aut, dodávek a minibusů v Moravskoslez­ském kraji.

Zapůjčení auta už nemůže být jednodušší

Zapůjčení vybraného vozidla už nemůže být jednodušší. Půjčovna aut Ostrava vám zapůjčení vozu v mnohém usnadní. Stačí si jen zadat poptávku na vybrané vozidlo, doložit originály dvou dokladů totožnosti (platný občanský průkaz a cestovní pas, řidičský průkaz či rodný list) a složit vratnou kauci. V případě, že se jedná o automobil určený k firemním účelům, je nutné doložit živnostenský list, popřípadě výpis z obchodního rejstříku.

Široký výběr nejrůznějších vozů

Půjčovna aut a půjčovna dodávek v jednom nabízí široký výběr nejrůznějších typů a velikostí vozů. Vybrat si tak můžete menší automobil nebo rodinný vůz, ale také minibus. Potřebujete prostorný vůz na přestěhování, popřípadě odvoz rozměrnějších věcí? Pak není nic jednoduššího než si zapůjčit dodávku.

Asistenční služby kompletně pro celou EU

Obáváte se případných nepříjemností na cestách, jako jsou různé poruchy nebo dopravní nehody? Obavy můžete zahodit stranou. Rozsáhlá nabídka služeb půjčovny, totiž zahrnuje například i asistenční služby, a to kompletně pro celou EU nonstop.

Pojištění v EU, výjezd do zahraničí a dálniční známka v ceně

Kromě půjčovného a složení vratné kauce nemusíte hradit nic dalšího. V ceně půjčovného je totiž i dálniční známka a pojištění vozidla v rámci EU. Navíc v ceně máte denní nájezd do 300 kilometrů, takže ušetříte i za benzín nebo naftu. A případný výjezd do zahraničí? Tak ten je bez jakýchkoliv příplatků.

Článek Specialista na krátkodobé i dlouhodobé zapůjčení vozidla byl publikován 3. října 2023 v 00.00 v rubrice Novinky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...