Využijete auto v Brně párkrát do roka? Nekupujte, ale půjčte si ho

Tagy:  půjčovna

Využijete auto v Brně párkrát do roka? Nekupujte, ale půjčte si ho

Jste z Brna a nemáte auto? K čemu taky? Všechno je blízko a když je potřeba někam zajet, je lepší využít hromadnou dopravu, než se někde mačkat v zácpě. A proč utrácet statisíce za auto, pak ještě platit pojištění a benzín, opravy, technické kontroly, dálniční známky atd.

Můžou ale nastat i situace, kdy se Vám prostě tou hromadnou dopravou nebude chtít jet. Máte špatné spojení, z nějakého důvodu se to nehodí či chcete udělat dojem.

Představte si třeba, že slíbíte manželce a dětem, že se pojede na víkend do Pardubic k babičce. Takže je potřeba se nějak dostat na nádraží, potom přežít dvě hodiny s dětmi ve vlaku, ve kterém si možná ani nesednete. Jedno dítě bude chtít jít třikrát za cestu na toaletu, druhé se bude chtít procházet po přeplněném vlaku…

Po výstupu na pardubickém nádraží se ještě musíte nějak dostat k babičce, to je dalších 20 min pěšky. S množstvím Vašich kufrů a tašek vypadáte, že jste se právě vrátili z měsíční dovolené. Jediné, na co myslíte je, že to budete muset absolvovat v neděli znovu.

Co když chcete udělat dojem na někoho pro Vás velmi důležitého. Snažíte se zapůsobit na nějakou dívku, stále se Vám nedaří. Až jednoho dne souhlasí se schůzkou. Ona: “A co si myslíš o té nové restauraci, kterou otevřeli v Kuřimi?” On: “Dobře, můžeme zajít tam.” Ona: “V kolik mě vyzvedneš?” A sakra – problém! Věřte, že na tuto otázku není nikdy správná odpověď: “Musím zjistit v kolik nám to jede.”

Nebo možná auto máte, ale jezdíte s ním jen velmi zřídka. Proto vám Váš skoro veterán z roku 86, kterého přezdíváte Božena, prostě stačí. Ale je před Vámi velmi důležitá pracovní cesta, která rozhodne o Vaší budoucnosti. Ještě k tomu je to zahraniční cesta. Musíte prostě počítat i s tím, že Vaše Božena by jí nemusela “přežít”. A Vy tam jednoduše musíte dorazit včas.

Toto byly jen tři modelové situace. Důvodů proč se Vám občas může hodit auto i ve velkém městě jako je Brno, může být velká spousta. Možná jste se v některém z příkladů našli a nebo Vás při čtení těchto řádků nějaký další napadl.

Půjčte si ho, zbavíte se starostí

Ale napadlo Vás také, že si můžete auto půjčit? Chcete vědět, kde najdete autopůjčovnu, která Vám poskytne velmi reprezentativní vůz za dobrou cenu? Sídlíme v Brně v Křižíkově ulici (mapa) a jmenujeme se Dobrá autopůjčovna.

Jak by tedy vypadal scénář s hladkým průběhem a dobrým koncem?

Situace číslo jedna. Půjčíte si auto v Dobré autopůjčovně. Nějaké dostatečně velké pro rodinu (a všechna zavazadla), cenově dostupné a zároveň takové, které se Vám líbí. Dejme tomu Kia Cee´d SW (více informací o vozu na oficiálním webu). Ani nemusíte chodit pro vůz na pobočku, přistavíme Vám ho před dům podle dohody. Cestu do Pardubic si budete řídit podle sebe. Když budete chtít zastavit, zastavíte. Děti se proběhnout a jede se dál. Dojedete přímo před dům, žádné nošení stokilových zavazadel několik kilometrů. Užijete si víkend u svých rodičů a v neděli zase v klidu zpátky do Brna.

Kia Cee´d SWKia Cee´d SW

Situace číslo dva, by proběhla asi nějak takhle. Ona: “V kolik mě vyzvedneš?” On: “Zítra, třeba v 7?” Půjčí si auto, asi nějaké menší, které se bude líbit i jí. Přijede samozřejmě přesně. V autě to krásně voní, ve všech je totiž zakázáno kouřit. Vypadá to jako začátek hezkého večera.

Situace číslo tři. Naštěstí můžeme vozy z Dobré půjčovny použít i pro cesty do zahraničí. Je ale nutná individuální dohoda ohledně vzdálenosti a místa. Poté už jen stačí vybrat auto. Aby byla Božena aspoň trochu spokojená, zvolí její majitel stejnou značku. A proč taky ne, je to velký patriot. Co třeba Škoda Octavia II, tou si ani v zahraničí ostudu neudělá. Držme mu palce, ať jeho pracovní cesta dopadne na jedničku.

Jsou to maličkosti, ale můžou změnit Váš den, Váš život. Samozřejmě, že k lepšímu.

Autopůjčovna včetně doplňkových služeb

Nenabízíme jen samotná auta. Pokud máte špatný orientační smysl nebo jedete na místo, kde jste nikdy nebyli, můžeme Vám půjčit auto s GPS navigací. V případě, že vezete nějaké neskladné předměty nebo toho máte příliš, můžete si rezervovat vůz se střešním nosičem.

Jediné doklady, které potřebujete k tomu, abyste si u nás mohli půjčit auto, je občanský průkaz (nebo cestovní pas) a řidičský průkaz. Pokud nejste držitelem řidičského průkazu, i pro Vás máme řešení. Můžete si půjčit auto i s řidičem.

Jednáme slušně, přátelsky a jsme stoprocentně spolehliví. Jenom to děláme nejlevněji. Nic lepšího nás bohužel nenapadlo.

Článek Využijete auto v Brně párkrát do roka? Nekupujte, ale půjčte si ho byl publikován 4. prosince 2013 v 17.15 v rubrice PR články. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...