Nový Renault Megane

Tagy:  Nový Renault Megane

Sponzorované odkazy:

Nový Renault Megane

Nový Renault Megane se ukazuje v kompletní řadě verzí včetně hybridního motoru. Má moderní design a kvalitnější materiály. Nový Renault Megane s bohatší výbavou a multimediálním systémem EASY LINK s aktualizacemi Over-The-Air je možné od srpna 2020 objednat i u nás v České republice.

Nový Renaul Megane je vybaven optimalizovanými bezpečnostními systémy, včetně například Full LED světlometů, které jsou k dispozici již od první úrovně výbavy.

K dobru dostal vůz

  • pokročilé technologie na nejvyšší úrovni
  • nové asistenční systémy pro řidiče, včetně EASY PILOT – asistenta pro jízdu na dálnici a v dopravních kolonách
  • moderní pohonné jednotky v nichž se kromě benzínových a dieselových nabízí také nová technologie Renault E-TECH Plug-In Hybrid

Čtyři úrovně výbavy a tři verze

Nový Renault Megane bude k dispozici ve čtyřech úrovních výbavy, včetně verze R.S. Line. Automobil se nabízí zatím od srpna 2020 ve dvou verzích – a to hatchback a kombi, přičemž od počátku roku 2021 přibude ještě k těmto dvěma verzím sedan.

Za kolik a kde?

  • Ceny verzí se spalovacím motorem u nového Renaultu Megane začínají na 440 000 Kč
  • Ceny za verzi E-TECH 160 Plug-In Hybrid od 795 000 Kč
  • Objednávky na nový Renault Megane je možno podávat u autorizovaných prodejců od 3. srpna 2020.

Historie modelu je pestrá

Renault Megane je kultovním modelem. V průběhu pětadvaceti let bylo po celém světě prodáno sedm milionů kusů modelu Megane, které reprezentovaly čtyři generace tohoto modelu.

Nový Renault Megane přichází s mnoha stylistickými změnami, nabízí kompletní řadu motorů, a je vybaven mnoha technologiemi navyšujícími nejen bezpečnost, ale také potěšení z jízdy.

Zdroj foto: Renault

Článek Nový Renault Megane byl publikován 21. srpna 2020 v 00.00 v rubrice Auta, Informace a Novinky. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...