Renault má nový Renault Koleos 2021

Tagy:  Renault, Renault Koleos 2021, Koleos 2021,

Sponzorované odkazy:

Renault má nový Renault Koleos 2021

Novinka Renaultu pro rok 2021 má nový světelný podpis, u některých verzí je k dispozici asistent pro jízdu z kopce. K mání je mimoto i nová barva karoserie a nové kožené čalounění.

Renault Koleos 2021

Novinka se na předních i zadních světlometech všech verzí pyšní novým světelným podpisem využívajícím 100 % LED technologii. Přední LED světlomety nabízí o 25 % lepší výkon ve srovnání s halogenovou technologií a zároveň spotřebují o 10 % méně energie. Do zadních 3D LED světlometů jsou zakomponována dynamická směrová světla.

Nové barvy i kůže

Co se týče barev a materiálů, Koleos se představí v nové šedé barvě karoserie Highland Grey a s novým koženým interiérem. Kožené čalounění Riviera Camel, které je k dispozici od výbavy Intens, je na dveřních panelech a palubní desce doplněno vložkami z hnědého dřeva vytvářejícími uvnitř vozu dojem skutečné exkluzivity.

Verze 4WD s asistentem jízdy do kopce

Ve spojení s pohonem všech kol je nyní pro model Koleos dostupný také asistent pro jízdu z kopce. Toto zařízení, dodávané v kombinaci s naftovým motorem Blue dCi 190 4×4 X-Tronic, pracuje v rychlostech 5–30 km/h a omezuje rychlost sestupu, aniž by bylo nutné použít brzdový pedál. Ideální pro využití v terénu, kde řidiči dává možnost maximálně se soustředit na cestu.

Pro rok 2021

  • Renault Koleos modelem 2021 zjednodušuje svou nabídku, která nyní začíná úrovní výbavy Intens.
  • Benzínový motor TCe 160, spolu se sedmistupňovou převodovkou EDC, nabízí pohodlí a šetrnost zároveň, produkuje totiž pouhých 153g CO2/km.
  • Všechny motory Koleos navíc splňují normu Euro6 DFull (TCe 160 EDC a Blue dCi 190 4×4 X-Tronic).

Renault Koleos model 2021 se představí českému trhu hned z počátku nového roku s číslovkou 2021. Cena vozu pro český trh ještě nebyla potvrzena, ale předpokládá se, že bude na úrovni cca 41 tisíc Eur a výše (dle motorizace a výbavy).

Zdroj foto: Renault

Článek Renault má nový Renault Koleos 2021 byl publikován 25. prosince 2020 v 00.00 v rubrice Auta, Informace a Novinky. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...