Nový Renault Kangoo a Kangoo Express

Tagy:  Nový Renault Kangoo, Renault Kangoo Express, Renault, Kangoo

Sponzorované odkazy:

Nový Renault Kangoo a Kangoo Express

V dnešních dnech se rozrostla značce Renault nabídka vozidel o nový Renault Kangoo a Kangoo Express. Co trhu přinesou?

Renault svými modely Nové Kangoo a Nový Express – ve verzi osobní vůz i užitkový vůz, chce vyhovět jakýmkoli potřebám zájemců na automobilovém trhu a fandům značky Renault. Kompletní řada těchto čtyř vozů bude představena a prodávána od jara 2021.

Nové Kangoo Van

Nové Kangoo Van se pyšní zásadními inovacemi Easy Side Access a Easy Inside Gallery.

  • Easy Side Access: tato inovace, obzvlášť praktická v městském prostředí, umožňuje zákazníkovi snadný přístup k nákladu za jakkoli obtížných parkovacích podmínek. Nové Kangoo Van zrušením bočního B sloupku nabízí nejširší boční přístup na trhu, 1 416 mm (dvakrát větší než u předchozí verze).
  • Easy Inside Gallery: další inovace, vnitřní sklopná zahrádka umožňující převoz dlouhých a objemných předmětů nahoře až nad cestujícími, uvolňuje tak prostor u podlahy.

Nové Kangoo Van se má dynamický a sebevědomý vnější designem. Příď byla navržena zcela nově, je opatřena chromovanou lištou mezi mřížkou chladiče a předním nárazníkem. Nový model s tvarovanými boky a výraznými blatníky působí honosně díky vysoce kvalitní povrchové úpravě všech částí a vloženým chromovaným prvkům. Jeho zcela nový interiér nabízí horizontální palubní desku s četnými úložnými prostory. Nově navržená sedadla jsou komfortnější a trvanlivější pro intentivní využívání.

Nové Kangoo Van zahrnuje

  • multimediální systém Renault EASY LINK
  • nové asistenty řízení včetně digitálního vnitřního zpětného zrcátka Permanent Rear View
  • kontrola stability návěsu Trailer Swing Assist
  • nouzové aktivní brzdění AEBS (Advanced Emergency Braking System)

Permanent Rear View je nový homologovaný systém, který umožňuje skvělou viditelnost dozadu, což je u skříňových vozů velmi praktické.

Nové Kangoo Van bude k mání ve dvou délkách, s manuální i automatickou převodovkou, ve verzích na diesel, benzín, jakož i 100% elektrický. Jeho užitečný objem činí 3,3 až 3,9 m³ ve standardní verzi a 4,2 až 4,9 m³ v dlouhé verzi.

Nové Kangoo

Nové Kangoo je elegantní a prostorný osobní i užitkový vůz s pěti řádnými místy odpovídá dokonale potřebám rodin, včetně aktivně žijících, novým designem, větším komfortem a rozsáhlejší výbavou i novými asistenty řízení. Zachovává si tak všechny důmyslné funkce v oblasti modularity, oblíbené zákazníky z řad profesionálů.

Nový Express Van

Nový Express Van je praktický a efektivní dodávkový vůz, se obrací zvláště na mladé podnikatele a menší vozové parky hledající nejlepší poměr cena/výkon, a odpovídá jejich hlavním potřebám. Model vyzařuje robustnost a modernost. Je vybaven zesílenými sedadly, novým kvalitním a komfortním interiérem. Zvláštní pozornost byla věnována úložným prostorům a ergonomii. Nabízí nejvyšší úroveň úložných prostorů ve své kategorii (48 litrů), jakož i objem pro náklad 3,3 až 3,7 m³.

Nový Express Van zahrnuje

  • multimediální systém Renault EASY LINK
  • asistent kontroly viditelnosti dozadu Rear View Assist
  • asistent sledování mrtvého úhlu Blind Spot Warning
  • asistent parkování vepředu i vzadu Front & Rear Park Assist
  • jakož i širokoúhlé zrcadlo Wide View Mirror

Nový Express

Nový Express, víceúčelový a úsporný osobní i užitkový vůz, nabízí pět řádných míst a velký objem pro náklad. Obrací se na podnikatele se smíšeným užíváním (jako profesní i osobní vůz), ale také k řemeslníkům a obchodníkům. Nový Express se bude prodávat ve světě mimo Evropu.

Nový Express Van a Nový Express se budou vyrábět v továrně Renault v Tangeru v Maroku. Nový Express Van se bude prodávat v Evropě i ve světě.

Zdroj foto: Renault

Článek Nový Renault Kangoo a Kangoo Express byl publikován 20. listopadu 2020 v 00.00 v rubrice Auta, Informace a Novinky. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...