Populární kombi v offroadovém stylu, to je Fabia Combi ScoutLine

Tagy:  Nová Fabia, Combi, kombi, Scout, 2015, Monte Carlo, Simply Clever, Euro 6

Sponzorované odkazy:

Populární kombi v offroadovém stylu, to je Fabia Combi ScoutLine

Oblíbenec nižší střední třídy – model Fabia ve třetí generaci, dostal offroadový kabátek. Robustní outdoor vzhled Fabia CombiScout Line zaujme na první pohled.

Hatchback třetí generace Fabie se prodává od listopadu 2014 a nová Fabia Combi od ledna 2015. A její současná verze CombiScout Line, má také zela jistě co nabídnout. U Fabie dost neobvyklý robustní vzhled ji předurčuje k ještě větší oblibě tohoto škodováckého vozu.

Fabia Combi ScoutLine má offroad charakterFabia Combi ScoutLine má offroad charakter

Malý dobrodruh

Stejně jako verze Fabia Monte Carlo a Fabia Combi Monte Carlo mají sporty charakter, tak CombiScout Line patří outdoorový příznak. Velmi výrazná modelová varianta má až dobrodružné ladění. Robustní vzhled je podtržen velkými plastovými nástavci předních a zadních nárazníků, přičemž všechny nové prvky řady ScoutLine jsou vyvedeny v černém matu a to včetně plastových krytů prahů a podběhů. Naopak veškeré integrované středové díly spolu se střešním nosičem mají stříbrný odstín. Celkově robustní outdoorový vzhled je podtržen ještě mlhovými světlomety.

Trendy lehká slitina

Pod kapotou vozu bublá hned šestka různých motorů – tři benzínové o síle 55 kW, 66 kW a 81 kW a tři naftové o síle 55 kW, 66 kW a 77 kW. Všechny tyto motory splňují emisní normu EU 6. Škoda Fabia Combi ScoutLine stojí na šestnáctipalcových kolech z lehkých slitin v designu „Rock“, případně též na sedmnáctipalcových kolech z lehkých slitin v designu „Clubber“. Vůz je k mání v kompletní nabídce barev modelu Škoda Fabia.

Fabia Combi ScoutLine je malý dobrodruhFabia Combi ScoutLine je malý dobrodruh

Simply Clever

Interiér nabízí až překvapivě velkorysý prostor, mnoho chytrých Simply Clever řešení s jedním z největších zavazadelníkem v segmetnu. A tak se zde snoubí kombinace inovativních prvků, vysoké funkčnosti a moderního designu. S modelem Fabie Combi ScoutLine přichází na trh neotřelá a na pohled výrazná verze outdoor typu vozu pod značkou Škoda..

Zdroj foto: Škoda Auto

Článek Populární kombi v offroadovém stylu, to je Fabia Combi ScoutLine byl publikován 27. října 2015 v 16.00 v rubrice Novinky, Auta a Značky aut. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...