Vánoce se blíží! Víte, čím potěšit?

Tagy:  Vánoční dárky, firma na zážitky, paintball, škola smyku, dárky pro muže

Vánoce se blíží! Víte, čím potěšit?

Vánoce jsou již za pár týdnů a zejména ženy stále častěji přepadá otázka, čím obdarovat své mužské protějšky. Tradiční dárky jako košile, ponožky nebo nová voňavka nejsou příliš kreativní a ke slovu tak přichází internet.

Skvělou inspiraci na dárky pro muže nabízí slevový portál https://www.firmanazazitky.cz/…nocni-darky/, kde lze vyhledat co by se hodilo pro muže. A když zde nenajdete, můžete zkusit kategorii dárky pro manžela, pro bratra nebo pro šéfa. Pokud si náhodou ani zde nevyberete, lze vyhledávat podle typu zážitku nebo si prostě prohlédnout kompletní nabídku seřazenou třeba podle ceny. Navíc lze vyhledávat podle mapy nebo si prostě projít bestsellery. A zde už není o kreativitu nouze – můžete si pochutnat na sushi, výlet balonem či letadle nebo třeba relaxaci v specifickém prostředí.

Jedním z dárků, kterým jen těžko něco zkazíte a zejména pak u mužské části populace, je paintball. Muži, ale často i ženy, kteří tuto zábavu jednou zkusí, by mohli vyprávět o tom, jak je to návykové. Skrývat se, pak vyrazit, střílet po přátelích a neutrpět žádné zranění, když se akce nepovede a dostanete zásah – to je prostě adrenalin bez jakéhokoliv rizika. Přestože má své kouzlo i hra v týmech (třeba pracovníci jedné kanceláře proti druhé nebo rovnou mač mezi dvěma firmami), nejlepší je rozdat si to v souboji jeden proti jednomu, kde se každý může spolehnout jen a pouze sám na sebe. V nabídce je spousta lokalit, takže pravděpodobně ani nebudete muset cestovat daleko a mladší ročníky pak osloví varianta junior, která je určena pro děti od šesti let.

V bezpečném prostředí polygonu se můžete naučit zvládat klouzající vozidlo. Foto: www.firmanazazitky.czV bezpečném prostředí polygonu se můžete naučit zvládat klouzající vozidlo. Foto: www.firmanazazitky.cz

Ryze užitečným dárkem pak může být škola smyku. Motorista si při ní osvojí správné návyky pro řešení krizových situací na kluzké vozovce. Nejprve se dozví teorii týkající se fyzikálních zákonů i psychické stránky věci a pak se přesune přímo za volant. Vše se odehrává v bezpečném prostředí polygonu v areálu letiště, navíc ve vlastním voze, což je pro praxi rovněž přínosné. Obdarovaný jistě nejvíce ocení tento dárek, až mu pak někde na ledě začne vůz „tancovat“ a on celou situaci s bravurou vyřeší.

Článek Vánoce se blíží! Víte, čím potěšit? byl publikován 23. října 2017 v 14.30 v rubrice PR články. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...

Tagy

Doporučujeme

Ušetřete až 75 % z ceny povinného ručení. Kalkulačka povinného ručení vám najde ty nejlepší ceny na trhu.