Čím obdarovat milovníka motorů?

Tagy:  motorky, dárky, moto oblečení, moto doplňky

Čím obdarovat milovníka motorů?

Zatímco muži obvykle začínají řešit Vánoční dárky v týdnu před Štědrým dnem, ženy si často lámou hlavu s tím, čím potěšit toho druhého snad už od října. Koncem listopadu pak už propadají panice. Naštěstí existují internetové stránky, které jim poskytnou inspiraci.

Pokud má muž auto a stará se o něj, nedá se snad sáhnout vedle v případě výběru autokosmetiky nebo poukázky na benzin či do myčky. To se prostě vždycky hodí. Kupovat doplňky je ale trochu riziko, každý má totiž trochu jiný vkus, co bude autu slušet a co se na něj prostě nehodí. Stejně tak není dobrý nápad kupovat náhradní díly, jejich cenové rozpětí bývá velké v závislosti na kvalitě a hrozí také trapný okamžik, kdy si motorista s výměnou doma prostě nedokáže poradit.

Ještě větší jistotou je výběr dárku, pokud má muž motorku. Motorkář totiž snad nikdy nepohrdne moto doplňky pro svůj stroj či pro sebe samotného. Ať už půjde o klíčenku, brýle, slidery nebo třeba vyhřívání řídítek, trefit se vedle by byla vyloženě smůla. Je sice pravda, že majitel choppera neocení slidery a někdo s endurem zase nebude jásat nad nášivkou s logem Harley Davidson, ale když už chceme někomu dát dárek, aspoň základní povědomí o tom, jakou motorku má a jak na ní jezdí, většinou máme.

Kdo zná majitele motorky velmi dobře, může si troufnout koupit mu i stylové a skvěle padnoucí moto oblečení. U rukavic se toho moc zkazit nedá, ale bundu nebo dokonce kombinézu kolikrát bez vyzkoušení nekupují ani samotní motorkáři. Musí totiž perfektně sedět, malá velikost je špatně a příliš velká je snad ještě horší. Na druhou stranu, do té větší často muži, taktně řečeno, dorostou. Hubnutí, ať už do plavek nebo do motorkářské kombinézy, bývá daleko větší oříšek.

Fanoučky MotoGP zřejmě potěší nášivka s číslem 46, musí ale jít o fanouška Valentina Rossiho. Foto: www.moteam.sk/moto-doplnkyFanoučky MotoGP zřejmě potěší nášivka s číslem 46, musí ale jít o fanouška Valentina Rossiho. Foto: www.moteam.sk/moto-doplnky

Pokud si ale přesto nejste jistí, zda je muž tak velký nadšenec do aut nebo jste se byli podívat v garáži a je tam úplně všechno od kosmetiky až po barely s olejem, dá se zabrousit do jiné oblasti. Nejrůznější zajímavé vánoční dárky pro muže mohou být třeba sada piv z celého světa, mletá káva nebo stylové tričko, tím se snad nedá nic zkazit. S trochou nadsázky lze říct, že když už se nebude triko líbit, může ho obdarovaný nosit aspoň na doma. Je to pořád lepší než dát neosobně tisícovku do obálky se slovy „Něco si za to kup.“ Konec konců, často nejde ani tak o to, co přesně člověk dá, ale že si vůbec vzpomněl a pokusil se udělat druhému radost.

Článek Čím obdarovat milovníka motorů? byl publikován 26. listopadu 2018 v 23.00 v rubrice PR články. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...