Nové BMW řady 6 Gran Turismo na českém trhu

Tagy:  BMW, 6 Gran Turismo, BMW, BMW 6 Gran Turismo

Sponzorované odkazy:

Nové BMW řady 6 Gran Turismo na českém trhu

BMW řady 6 Gran Turismo bylo uvedeno do prodeje v listopadu 2017. Je fascinující vzhledem, praktičností a také dynamikou své jízdy.

Pro evokaci sporty vzevření a charakteru jsou k mání i díly z programu BMW M Performance Parts, jež se vyznačují vysokou kvalitou použitých materiálů, zpracování i funkčností.

BMW M Performance Parts čítají

  • Tlumič výfuku BMW M Performance s nezaměnitelným zvukem, vyrobený z nerezové oceli.
  • K tlumiči se váže i pohonná jednotka, k níž je připraven, Tou jsou zážehové motory BMW 630i Gran Turismo s kombinovanou spotřebou 6,6 – 6,2 l/100 km a emisemi CO2 v hodnotách 169 – 159 g/km a rovněž BMW 640i Gran Turismo s kombinovanou spotřebou 8,2 – 7,7 l/100 km a emisemi CO2 v hodnotách 187 – 177 g/km.
  • V závislosti na typu motoru a výbavě je doplněn vůz kulatými, případně lichoběžníkovými koncovkami s chromovaným či karbonovým povrchem. Kulaté koncovky mají vygravírované logo M, lichoběžníkové se vyznačují nápisem M Performance.
  • Jízdní dynamiku nového BMW řady 6 Gran Turismo podporují a design zvýrazňují 21 palcová kola z lehké slitiny BMW M Performance, vyrobeny kováním, lehké, ve dvoubarevném provedení. Kola jsou vybavena kombinovanými dojezdovými pneumatikami s rozměrem 245/35 R21 pro přední a 275/30 R21 pro zadní nápravu.
  • Pro nové BMW řady 6 Gran Turismo je připravena sportovní brzdová soustava, jež poskytuje nejen mimořádné brzdné schopnosti a vizuální působivost. Odvrtávané brzdové kotouče s vnitřním chlazením spolu se čtyřpístkovými pevnými třmeny vpředu a plovoucími třmeny vzadu.
  • Dynamický vzhled zdůrazňují lesklé černé rámečky ledvinek masky chladiče od BMW M Performance.
  • Černé provedením viditelných aktivních klapek masky dodávají přední části nového BMW řady 6 Gran Turismo velmi originální výraz.
  • Speciální doplněk jsou karbonové kryty vnějších zpětných zrcátek s lesklým lakovaným povrchem, navržené přímo pro nové BMW řady 6 Gran Turismo. Sportovně elegantní linie automobilů podporují i matně černé a šedé pruhy BMW M Performance určené pro karoserii.
  • Dotek z motorsportu přináší BMW řady 6 Gran Turismo BMW M Performance sportovní volant čalouněný kůží nappa v oblastech úchopů alcantarou s výběžky pro palce a mírně zploštělou spodní částí.
  • Jeho nedílnou součástí jsou též řadicí páčky pro manuální řazení 8stupňové převodovky Steptronic Sport.
  • A k nabídce patří BMW M Performance pro interiér i speciální koberce.

Všechny prvky budou nabízeny v rámci Originálního příslušenství BMW prostřednictvím Autorizovaných Dealerů BMW a servisních partnerů BMW. Ceny pro Česko začínají na částce 1 652 300 Kč.

Zdroj foto: BMW

Článek Nové BMW řady 6 Gran Turismo na českém trhu byl publikován 14. ledna 2018 v 00.00 v rubrice Auta a Novinky. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...