Spolehlivé automobily značky Škoda vás nikdy nezklamou

Spolehlivé automobily značky Škoda vás nikdy nezklamou

Společnost Škoda Auto a.s. patří mezi největšího prodejce automobilů v České republice. Hlavní sídlo má v Mladé Boleslavi, kde se současně nachází největší výrobní závod, další jsou v Kvasinách a ve Vrchlabí. Škoda se již dlouhá léta drží na špičce ve výrobě osobních automobilů, které se řadí mezi kvalitní a spolehlivé vozy. Nejoblíbenější značky jsou např. Kodiaq, Fabia a Superb. Není divu, že se jedná o největší českou firmu jak z pohledu zaměstnavatele, tak i na základě finančních výnosů. Od roku 1991 je součástí koncernu Volkswagen.

Dáte přednost rodinnému elegantnímu vozu Škoda Kodiaq nebo klasice v podobě Škoda Fabia?

Vůz Škoda Kodiaq nabízí perfektní souhru moderní technologie, zajímavých inovací a jednoduché obsluhy. Na palubní desce lze využít navigační systém nebo třeba asistenci při parkování. Celé vozidlo je laděno velice elegantně a poskytuje maximální množství úložného prostoru a odkládacích ploch. Nabízí se v motorizacích TSI či TDI a splňuje ty nejvyšší nároky pro cestování s rodinou. Zdolání jakéhokoliv terénu není problém. Automobil Škoda Fabia je nesmrtelnou klasikou, která nikdy neomrzí. S funkcí SmartLink propojíte svůj vůz se svým chytrým telefonem, snadno tak budete ovládat navigaci a poslouchat oblíbenou muziku. Zvolit můžete motorizaci MPI, TSI a TDI. Potěší vás také celá řada užitečných funkcí, ladné řízení, bezpečí a spolehlivost při jízdě na vozovce.

Dokonalá a luxusní Škoda Superb pro nezapomenutel­nou jízdu

Toužíte-li po luxusním automobilu, který pro vás bude prezentací a zároveň vizitkou vaší práce a dosavadních či budoucích úspěchů? Nová Škoda Superb je propojením luxusu a vysoké kvality, každé jízdy se nebudete moci nabažit. Nejmodernější systémy, perfektní zpracování karoserie a interiéru vám nedá spát. Automobil je vhodný pro cestování i rodiny s dětmi, zaručuje maximální komfort, má zabudovanou navigaci a multimediální stanici s možností propojení dalších zařízení. Je vyrobena v motorizaci TSI a TDI.

foto: autopodbaba.cz

Článek Spolehlivé automobily značky Škoda vás nikdy nezklamou byl publikován 17. února 2018 v 22.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...