Fiat 500 Collezione

Tagy:  Fiat Collezione

Sponzorované odkazy:

Fiat 500 Collezione

Značka Fiat představuje nový model 500 Collezione. Tato speciální edice s exkluzivními kombinacemi barev a materiálů je k dispozici ve dvou karosářských verzích.

Nový Fiat 500 Collezione je k dispozici ve verzi hatchback se standardní prosklenou střechou nebo v exkluzivním provedení kabriolet se šedou plátěnou střechou. Pochlubit se může jedinečnými a originálními barvami karoserie, například v kombinaci odstínů Opera Burgundy a šedá Carrara nesoucí název „Brunello" a připomínající kouzlo módy a barvy podzimu i zimy.

Exteriér

Vůz je k dispozici rovněž v jednotónových barevných provedeních Opera Burgundy, šedá Carrara a černá Vesuvio. Vůbec poprvé se u této speciální edice objevuje nový šedý odstín Cortina. Vzhled zušlechťují chromovaná lišta na kapotě a proužek v měděné barvě, který koresponduje s povrchovou úpravou standardních 16palcových litých kol. Eleganci vozidla završuje výrazný chromovaný nápis Collezione, který víku zavazadlového prostoru dodává stylovost.

Uvnitř vozu

Interiér je charakteristický pruhovanými sedadly ve vínovém a černém odstínu s černou vinylovou horní částí a vyšívaným vínovým logem 500. Přístrojový panel v barvě karoserie zušlechťuje proužek v měděném odstínu. Černé koberečky pak zdobí vínové vyšívané logo Collezione. Styl a eleganci modelu Collezione si můžete vzít s sebou kamkoliv díky speciálnímu krytu klíče od značky Mopar, který je charakteristický měděným odstínem a logem Collezione.

Technologie

Krásný design se v nové speciální edici Fiatu 500 snoubí s moderními technologiemi, které ve standardu zahrnují parkovací senzory a snímač deště a stmívání. Tyto prvky splňují požadavky zákazníků hledajících komfort, praktičnost a bezpečnost. Výbava modelu Collezione byla totiž navržená tak, aby každodenní jízdy byly snadnější a komfortnější.

Volitelné prvky a výbava

Nový Fiat 500 Collezione nabízí i řadu volitelných prvků, jakými jsou například

  • infotelematický systém Uconnect 7" HD LIVE s funkcemi Apple CarPlay a Android AutoTM
  • vestavěná navigace s mapami TomTom, největší 7" TFT displej v kategorii
  • prémiový audiosystém Beats pro dokonalý poslech hudby

Motorizace

Na výběr jsou dva zážehové motory v emisní specifikaci Euro 6D

  • osvědčený motor 1.2 o výkonu 69 k
  • agilní motor 0.9 TwinAir o výkonu 85 k

Fiat 500 Collezione lze u prodejců značky Fiat objednávat za ceny začínající na 342 900 korunách.

Fiat 500 Collezione Styled by L'Uomo Vogue

Reklamní kampaň na nový Fiat 500 Collezione vychází z partnerství mezi značkou Fiat a magazínem L'Uomo Vogue. Obě značky vždy sdílely stejné hodnoty, co se týče stylu, elegance a pozornosti k detailům. Magazín vydavatelství Condé Nast je už přes 50 let ukazatelem trendů v oblasti pánské módy. Tak jako ikona značky Fiat i magazín L'Uomo Vogue je lídrem ve svém oboru a definuje nové trendy v oblasti módy, umění a designu, šíří italský styl do celého světa a je mezinárodně uznávanou ikonou.

Není proto překvapením, že pro uvedení nové kampaně Fiat 500 Collezuione Styled by L'Uomo Vogue byla zvolena obálka magazínu L'Uomo Vogue. Na obálce magazínu se zobrazuje tvář, která se pohne, jako by něco sledovala. Nový Fiat 500 Collezione přijíždí do místnosti a zastavuje se v sekci věnované doplňkům. Neodolatelný styl 500 přitahuje oblečení, designové předměty, hodinky a řadu dalších kultovních a trendy předmětů, které ožívají a vstupují do vozidla. Když se časopis zavírá, Fiat 500 Collezione se stává skutečným supermodelem a obsazuje přední obálku magazínu jako opravdová hvězda modelingu.

Fiat 500

Nový Fiat 500 Collezione pokračuje v úspěšné tradici modelu a zůstává věrný sám sobě. Dnes je ikonický Fiat 500 globálnější než kdykoliv předtím, o čemž svědčí i skutečnost, že osm z deseti vozidel je prodaných mimo Itálii. Fiat 500 je lídrem evropského segmentu A a ve svém jedenáctém roce života potvrzuje své výrazné postavení na trhu.

V letošním roce patří mezi trojici nejprodávanějších modelů nejméně v 16 zemích Evropy. Se 142 000 prodanými vozy překonává Fiat 500 svůj dosavadní rekord na evropském trhu (Fiat 500 a Abarth 500) a zaznamenává nejlepších osm měsíců v celé své historii.

Zdroj foto: Fiat

Článek Fiat 500 Collezione byl publikován 26. prosince 2018 v 00.00 v rubrice Auta, Informace a Novinky. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...