Odpočítávání začalo: první detaily nové generace Octavie odtajněny

Tagy:  Nová Škoda Octavia

Sponzorované odkazy:

Odpočítávání začalo: první detaily nové generace Octavie odtajněny

Týden před světovou premiérou ukázala automobilka Škoda auto první detaily nové generace modelu Škoda Octavia.

Poprvé nabídne čtvrtá generace bestselleru značky Škoda Full-LED-matrixové světlomety, které dostanou výraznou světelnou grafiku. Tou jsou dvě ostré linie ve tvaru písmene L, oddělující dva LED-moduly. Rovněž krystalické zadní svítilny využívají technologii LED a disponují animovanou funkcí Coming/Leaving Home. Premiéra vozu proběhne 11. listopadu 2019 v Praze.

charakteristické Full-LED-matrixové světlomety s výraznou světelnou grafikou s prvky ve tvaru písmene Lcharakteristické Full-LED-matrixové světlomety s výraznou světelnou grafikou s prvky ve tvaru písmene L

Internet už ví

Škoda Octavia se tedy světu ukáže za méně než týden. A mezitím prosákl na internet koluje snímek, který práskl, jak bude provedení kombi vypadat i s interiérem. Prostě ve světě internetu se nic neutají a často dochází k průsakům informací. Vizuálních i slovních. První snímky nemaskovaného vozu zveřejnili kolegové z magazínu Motor.

Co dostane nová Octavia do vínku?

Škoda Octavia Combi bude dle předpokladů mít shodný rozvor jako třetí generace Škody Octavia Combi čili 2 686 mm. Bude však mít větší délku, a to o celých 22 mm. S tím je očividné, že získá zavazadelník na větším objemu. On je už i tak dost velký, ale díky větší délce a tím zadnímu převisu dostane něco centimetrů navíc. Tak by měla mít Combi verze čtvrté generace Škody Octavia zavazadelník s 640 litry objemu a se sklopenými zadními opěradly 1 700 litrů objemu. A to už je něco. Ovšem na více informací si musíme počkat.

Připomínáme, že světová premiéra čtvrté generace modelu Ooctavia se koná 11. listopadu 2019 v Praze.

Zdroj foto: Škoda Auto

Článek Odpočítávání začalo: první detaily nové generace Octavie odtajněny byl publikován 5. listopadu 2019 v 00.00 v rubrice Auta, Informace a Novinky. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...