4 výhody dlouhodobého pronájmu auta

4 výhody dlouhodobého pronájmu auta

Potřebujete využívat automobil, ale zároveň víte, že jde pouze o přechodnou dobu? V takovém případě může být nejvhodnějším řešením právě dlouhodobý pronájem auta. V čem se liší od operativního leasingu a jaké nabízí výhody? To se dozvíte uvnitř článku.

Jednoduché řešení

Velkou výhodou je hlavně jednoduchost. Vyberete si auto, které se vám líbí, a provedete rezervaci na potřebný termín. Přistavení i následné vyzvednutí vozu je zdarma v ceně půjčovného, takže ani s místem si nemusíte lámat hlavu. Zároveň náklady spojené s provozem, údržbou a povinným pojištěním hradí autopůjčovna. V podstatě je tak vaší jedinou starostí ježdění a tankování.

Levnější v porovnání s koupí vozidla

Dlouhodobý pronájem vozidla je výhodnější a také ekologičtější variantou v porovnání s nákupem vlastního vozu. Při pořízení automobilu totiž musíte vyřešit mnoho formalit, papírování a zařizování. Platíte povinné ručení a nutné opravy i ve chvílích, kdy auto třeba několik měsíců nevyužijete, a jen stojí v garáži.

Nejste vázáni na několik let jako u operativního leasingu

Na první pohled se může zdát, že jde vlastně o operativní leasing. Ale v případě dlouhodobého pronájmu aut je zde jeden velký a velmi důležitý detail. Nejste totiž vázáni smluvně na několik let, ale pouze na předem danou výpůjční dobu, která může být klidně jen měsíc. Díky tomu máte volnost a možnost využívat auto opravdu ve chvílích, kdy ho nutně potřebujete.

V autopůjčovně si vyberete

V nabídce autopůjčovny si jistě vyberete značku a typ vozidla, jaké vám přesně vyhovuje. V rámci dlouhodobého pronájmu aut Praha budete automobil využívat klidně i několik měsíců, takže je určitě dobré vybrat si takový model, který se dobře ovládá a přesně splní vaše požadavky na prostor a podobně. Přehlednou nabídku najdete na internetových stránkách autopůjčovny www.taggart.cz. Všechny vozy mají nízký nájezd kilometrů a jsou kolem jednoho roku staré. Přistavení je možné klidně i v ten stejný den, takže není problém půjčit si vozidlo na poslední chvíli.

Článek 4 výhody dlouhodobého pronájmu auta byl publikován 1. ledna 2020 v 23.00 v rubrice Informace. Autorem článku je Redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...