Iveco Daily – to je auto s podnikatelským instinktem

Iveco Daily – to je auto s podnikatelským instinktem

Jen stěží budete hledat tak univerzálního a současně výkonného parťáka pro své podnikání, jakým je Iveco Daily. Ve verzi Daily Euro 6 teď představuje další inovace, které vás již definitivně přesvědčí o tom, že synonymem pro dodávku je právě Iveco Daily.

Iveco Daily je partner vhodný pro celou řadu podnikatelských aktivit

Díky technologickým inovacím, které přináší verze Iveco Daily Euro 6, jde o furgon, jenž svým majitelům umí šetřit provozní náklady a zefektivňovat podnikání. Řidiči nabízí dosud nevídané pohodlí a zážitek z jízdy. Díky své technologické vyspělosti se dokáže propojit s mobilním zařízením a stát se osobním asistentem vás jako řidiče i vás jako podnikatele. Je to dodávka, která vám umožní získat ihned výhody před konkurencí.

Kancelář na kolech i výkonný partner

Trávíte v autě hodně času? Právě díky tomu oceníte, že Iveco Daily Euro 6 je dokonalou mobilní kanceláři na kolech. V kabině si lze odpočinout, ale současně pohodlně pracovat. Proto uvítáte i větší množství praktických úložných prostor v kabině. Všechny jsou strategicky uspořádané, takže veškeré pracovní materiály máte nejen po ruce, ale i na očích a současně přehledně uspořádané.

Auto se chlubí i sníženou hladinou hluku v kabině, a to až o 4 dB, což představuje o 8 % lepší rozpoznatelnost zvuků v kabině. Ocení to každý řidič, který za jízdy telefonuje a potřebuje dobře rozumět zákazníkovi nebo dispečerovi.

Neméně profesionálně je nové Iveco Daily Euro 6 připraveno i po motorické stránce. Chlubí se výkonnými motory i hi-matic převodovkou, což je exkluzivní 8rychlostní automatická převodovka s vysokým výkonem a současně úsporností, pokud jde o spotřebu paliva.

Furgon připraven na všechno

Iveco Daily Euro 6 je furgon s ambicemi být nejuniverzálnějším vozidlem ve své třídě. V nabídce je velké množství karosérií i několik hmotnostních tříd. Objem nákladového prostoru může být od 7,3 m3 až po 19,6 m3. Není to auto, jemuž budete muset přizpůsobit své podnikání, ale naopak, ono se přizpůsobí vašim podnikatelským plánům. S výběrem správného modelu ideálního právě pro vaše podnikání vám pomohou v Strojservis Praha.

Článek Iveco Daily – to je auto s podnikatelským instinktem byl publikován 8. ledna 2020 v 07.15 v rubrice Auta. Autorem článku je Redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...