Nový model Arteron ve virtuální světové premiéře

Tagy:  Volkswagen, Arteron, Volkswagen Arteron, virtuální preiméra

Sponzorované odkazy:

Nový model Arteron ve virtuální světové premiéře

Volkswagen ukáže ve světové virtuální premiéře model Arteon, který bude nově nabízen i v další karosářské variantě Shooting brake. Modernizovaná verze dynamického čtyřdveřového vozu se splývavou zádí bude předvedena virtuálně 24.6.2020.

Společně s druhou karosářskou variantou Arteon Shooting Brake nabídne rozsáhlá modernizace modelové řady nové technicky vyspělé pohony a inteligentní komfortní a asistenční systémy.

Arteron1

Volkwagen Arteon1 je avantgardním, dynamickým a hospodárným automobilem ve stylu gran turismo, tedy cestování ve velkém stylu. Značka Volkswagen nám nyní nabídla první výhled na nový model Arteon ve skice a grafice. Samotné představované vozidlo je studií, která se příliš neliší od budoucí sériově vyráběné verze.

Kromě klasického vozu kategorie gran turismo bude v rámci této modelové řady nově nabízena i druhá karosářská varianta, s označením Shooting Brake. Ta se vyznačuje dynamicky elegantním vzhledem a pozoruhodnou variabilitou verzí Variant.

Uvnitř vozu

V interiéru vás čeká nové uživatelské prostředí, které koresponduje s pojetím modelu Arteon. Nejvyšší úroveň konektivity poskytnou nové informační a zábavní systémy třetí generace modulární platformy MIB3. Novou technikou kromě toho disponuje také optimalizovaná paleta pohonů.

Pohony

Všem motorům je společná vysoká hospodárnost společně s nízkými emisemi a vysokými hodnotami točivého momentu. Maximální hospodárnosti bylo dosaženo inovativní technikou v konstrukci motoru a výfukové soustavy.

Výbava

Výbava avantgardní modelové řady byla rozšířena také o inteligentní asistenční systémy. Příkladem je „Travel Assist“. Jeho prostřednictvím mohou řidiči nových modelů Arteon v případě potřeby poprvé využívat funkci vysoce automatizované jízdy. Volkswagen tak dokáže při cestování – pod dohledem řidiče – převzít až do rychlosti jízdy 210 km/h kontrolu nad řízením, zrychlováním a brzděním.

Světová premiéra modelů Arteon a Arteon Shooting Brake se uskuteční 54.6.2020 a podrobné informace k času a mainstreamu virtuální prezentace budou upřesněny.

Zdroj foto: Volkswagen

Článek Nový model Arteron ve virtuální světové premiéře byl publikován 18. června 2020 v 00.00 v rubrice Auta, Informace a Značky aut. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...