Zetor je značka, která naslouchá požadavkům zákazníků

Zetor je značka, která naslouchá požadavkům zákazníků

Zetor je celosvětově proslulá značka, která se specializuje na výrobu zemědělských traktorů. V současné době má osm modelových řad, přičemž výkon těchto propracovaných strojů dosahuje až 171 koní. Víte o to, že právě Zetor se stal i prvním výrobcem, který u traktorů vyvinul a zároveň i zavedl výrobu bezpečnostní kabiny?

ZetorZetor

První prototyp traktoru spatřil světlo světa 14. listopadu 1945. První tři vyrobené traktory se k zákazníkům dostaly 15. března 1946. Zetor má aktuálně ve svém portfoliu následující modelové řady – Primo, Compax, Utilix, Hortus, Major, Proxima, Forterra a Crystal. Potřebujete i náhradní díly Zetor ? Žádný problém, součástky jsou velice dobře dostupné.

Současné modely

Primo je všestranná traktorová sekačka s pohonem obou náprav. Vybavená je tříválcovým motorem Yanmar s výkonem 19 koňských sil.

Compax je traktor bez bezpečnostní kabiny, ale i s ní. Záleží na tom, jakou variantu požadujete. Opatřen je motorem stejné značky jako Primo, ovšem jeho výkon se pohybuje už od 25 do 37 koňských sil.

Utilix a Hortus jsou kompaktní traktory se čtyřválcovými motory s výkonem od 40 do 70 koní, s nimiž odvedete perfektní práci jak v zemědělství, tak i zahradnictví.

Zetor Major je modelová řada, která se dostala na trh začátkem roku 2013. Jednoduchý traktor s výkonem dosahujícím až 80 koní je nenáročný na provoz a servis.

Zetor Proxima je univerzální zemědělský traktor, jenž se prodává od roku 2004. Uplatnění nachází v mnoha odvětvích, a to zemědělství, lesnictví, komunálních službách a podobně.

Zetor Forterra je naopak robustní traktor, s nímž zvládnete i těžkou práci v zemědělství a lesnictví.

Zetor Crystal je opravdu silný traktor se šestiválcovým motorem. Dokonce byla v roce 2020 představena modernizovaná verze s propracovanou kabinou.

Kde koupit náhradní díly?

Pokud potřebujete koupit náhradní díly na Zetor, podívejte se do pestrého produktového portfolia internetového obchodu NEKVINDA. Specializuje se na prodej součástek na traktory Zetor.

Článek Zetor je značka, která naslouchá požadavkům zákazníků byl publikován 6. února 2021 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...