Česká premiéra BMW iX na MFF Karlovy Vary

Tagy:  česká premiéra, BMW iX, MZFF Karlovy Vary

Sponzorované odkazy:

Česká premiéra BMW iX na MFF Karlovy Vary

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary je znovu tady a je připraven svým návštěvníkům nabídnout ty nejluxusnější hvězdné momenty. A značka BMW se stala oficiálním vozem tohoto slovutné akce.

Po roční odmlce je opět čas zazářit ve světle reflektorů a je také čas na elektrizující podívanou. Nejočekávanější filmový svátek proběhne v termínu od 20. až 28. srpna a BMW jako oficiální vůz festivalu bude u toho.

Značka BMW opět vozem festivalu

Pro BMW jako značku je to obrovská pocta, že již posedmé od roku 2014 budou významné festivalové hosty vozit právě vozy BMW. Na 55. ročníku této filmové události poskytne BMW několik desítek vozů převážně z vyšších segmentů. Chybět nebudou ani průkopnické plug-in hybridní modely, které budou hosty vůbec poprvé přivážet téměř neslyšně, a především bez emisí.

BMW iX

Nejen to, ale reflektory zazáří i do řad BMW, a to konkrétně na průkopníka nové elektrické éry BMW iX, kterého zde čeká česká premiéra! Přelomový vůz, který díky špičkové technologii BMW eDrive páté generace a plně elektrickému pohonu všech kol dosahuje mimořádného dojezdu a intenzivní akcelerace z místa. Vysoce inteligentní BMW Operační systém 8 se sám aktualizuje a ohromí vás pozoruhodným intuitivním ovládáním.

A tak kromě dechberoucích zážitků ze špičkové filmové produkce tak bude duch festivalu obohacen také o mimořádnou radost z jízdy.

Mrkněte na exkluzívní spoty BMW iX ve videích

Zdroj foto: BMW

Článek Česká premiéra BMW iX na MFF Karlovy Vary byl publikován 16. srpna 2021 v 00.00 v rubrice Auta, Informace a Novinky. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...