S očistou vozu vám pomohou chytré nanotechnologie

S očistou vozu vám pomohou chytré nanotechnologie

Zářivě čistý automobil je vizitkou každého řidiče, potažmo majitele vozu. S výběrem vhodných čistících prostředků ale buďte obezřetní. Některé mohou poškodit lak.

Hitem současné doby jsou nanotechnologie, které pronikly i do segmentu čistících prostředků. S nimi je možné čistit jak na mokro, tak na sucho. A nejenom to. Ony mnohdy i zabraňují dalšímu znečištění. Bohatý výběr těchto přípravků nabízí například e-shop Nasucho.

Tekutý nanovosk

Nesmírně praktickým praktickým přípravkem je tekutý nanovosk na auto 500 ml, který vám opravdu důkladně a precizně vyleští celý exteriér a i některé části interiéru vašeho vozidla. Karoserii, skla, zrcadla, chromové části, gumy, plasty, tvrzený vinyl, slitiny, kola i stěrače. Důkladně ale ošetří i vnitřní čalounění.

Vskutku univerzální

Speciální vosková nanotechnologie povrch vašeho vozu osvěží a rozzáří do té míry, že vaše vozidlo na pohled bude vypadat, jako byste si ho právě přivezli z autosalonu. Tento přípravek se ale nestará jen o vzhled vašeho automobilu. Tekutý nanovosk exteriér vozidla rovněž chrání před UV zářením a usazováním nečistot. A dokonce poskytuje prevenci proti škrábancům a oděrkám. Zkrátka se jedná o univerzální přípravek, do kterého se vyplatí investovat.

Tekuté stěrače

Dalším hitem současné doby jsou tekuté stěrače. Ty zase na povrchu skla vytvoří neviditelný film na bázi oxidu křemičitého, který aktivně odpuzuje vodu i sníh. Ony ale i zabraňují námraze, takže vás v zimním období ušetří někdy časově velmi náročného škrábání skla. V létě pak skla chrání před hmyzem, prachem a dalšími nečistotami. Zkrátka vám ušetří spoustu práce.

Oživovač plastů

Dalším praktickým přípravkem je oživovač plastů. Ten si zase poradí se všemi plasty, kterých zbaví i velmi odolných nečistot, jako jsou mastnota, pyl, zbytky hmyzu nebo ptačí exkrementy. A pozor, vyžijete ho i i v domácnosti, a to na očistu nábytku, doplňků z gumy, vinylu a umělé kůže. Zkrátka se jedná o další přípravek, který stojí za vyzkoušení.

Článek S očistou vozu vám pomohou chytré nanotechnologie byl publikován 26. května 2023 v 00.00 v rubrice Novinky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...