Půjčení sportovního vozu plní očekávání i sny

Půjčení sportovního vozu plní očekávání i sny

Pohodlně se usadit do perfektně tvarovaných sedaček, pevně se zapřít, cítit tu sílu a moc až v konečcích prstů. Poslední úprava zpětného zrcátka, poslední hluboký nádech, co rozjitří napětí. Stačí už jen ten jediný poslední krok – dupnout na pedál a užít si nával adrenalinu a vzrušení. Motorový sen? Nikoliv. Skutečnost, a to díky půjčovnám sportovních vozů.

Sportovní auta fascinují po dekády nespočty lidí po celém světě. Jednoho přitahují svou rychlostí a jízdními vlastnostmi, jiného svou nespoutaností a třetí se zamiloval do jejich nádherných i drsných tvarů. Mnohé však spojuje ještě něco – nemůžou si sportovní vůz dovolit. Ale to teď končí.

Čtyřkolový bonviván

Dobrá autopůjčovna z Brna, jakožto jedna z půjčoven rodinných, osobních, sportovních a dalších aut, do svého sortimentu nově zařadila fantastického vrcholového sportovce, tělem playboye a duší ranaře a dříče – máte možnost půjčení sportovního vozu Audi RS4. Tenhle seladon nabízí kromě šestistupňové převodovky a vyhřívaných sedaček a zrcátek taky přesně 420 koní pod kapotou. A to už je pořádný doping. Díky němu ostatně zrychlíte z nuly na stovku do pěti vteřin. A s tím už jde pořádně zapůsobit na šéfa nebo na partnera, co myslíte?

RS4, jakožto jeden z vrcholů automobilky Audi, navíc nabízí skvělou jízdní dynamiku jak do ostrých zatáček, tak na dlouhé rovinky. Vzduch rozráží jeho vyzývavý výraz předních světlometů i nápadné přívody vzduchu v nárazníku. Nekompromisnost a jedinečnost křivek pokračuje přes kapotu a dveře celým vozem. Vysoké nároky automobilových labužníků i laiků k tomu plní i dominantní litá kola.

Auto jako dárek? Žádný problém

Sportovní nebo luxusní vůz se dá půjčit klidně na jediný den, což je skvělá příležitost pro dárek k narozeninám či k výročí. Anebo na plnění vlastního snu, které může trvat klidně celý víkend či týdny. Nenechte proto zážitky čekat, podmaňte si s Audi jakýkoliv směr. Pohodlně se usaďte a pak… už jen ten poslední krok. Je to jen na vás. Požitek z jízdy přijde hned v prvních setinách.

Článek Půjčení sportovního vozu plní očekávání i sny byl publikován 18. listopadu 2014 v 23.45 v rubrice PR články. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Tagy

Doporučujeme

Ušetřete až 75 % z ceny povinného ručení. Kalkulačka povinného ručení vám najde ty nejlepší ceny na trhu.