Populární multikáry jsou stále zde! Jak je to možné?

Populární multikáry jsou stále zde! Jak je to možné?

Ačkoli by se víceúčelová vozidla Multicar mohla zdát na silnicích jako relikt minulosti, ve skutečnosti tomu tak není. Podívejme se tedy na tyto automobily poněkud blíže a zároveň si řekněme, kde lze sehnat náhradní díly Multicar.

Vozidla Multicar byla, jsou a budou

Německé vozy Multicar sice již něco pamatují, to ovšem vůbec neznamená, že i dnes nemají co nabídnout. Pokud chcete vědět, proč jsou i na počátku třetího tisíciletí stále využívány, připravili jsme si pro Vás několik zajímavostí, které Vás s nimi ve zkratce seznámí. Tady jsou:

  • Pokročilý věk. První vozidlo se značkou Multicar spatřilo světlo světa již v roce 1958! Typ M21 přitom postrádal jak kabinu, tak volant. Další model, totiž Multicar M22, už nicméně všemi těmito vymoženostmi disponoval.
  • Kultovní vůz Multicar M25. V tehdejší ČSSR i jinde se těšil velké oblibě zejména tento model. Ba co víc, Multicar M25 svým majitelům stále věrně slouží!
  • Přežijí rok 2000? Tuto otázku si mohli klást mnozí a dnes už víme, že ano. Navíc v roce 2013 představil jejich výrobce další model „do sbírky“, Multicar M31. Tak co tomu říkáte?
  • Nečekaná výkonnost. Každý, kdo měl s Multikárou co dočinění, jistě ví, že se jedná o výkonné automobily. Věděli jste ovšem, že s ní lze vyrazit do Kišiněva a zpět?
  • Náhradní díly Multicar. Vzhledem k popularitě těchto vozidel, lze aktuálně sehnat spoustu dílů, které je drží při „životě“. V internetovém obchodě Eshop.svetluska.cz si lze např. objednat pestrý sortiment náhradních dílů Multicar, a to za příznivé ceny!

Článek Populární multikáry jsou stále zde! Jak je to možné? byl publikován 19. listopadu 2014 v 23.00 v rubrice PR články. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...