Proč i dnes uvažovat o víceúčelových vozech Multicar?

Proč i dnes uvažovat o víceúčelových vozech Multicar?

Vozidla se značkou Multicar jsou i v současné době spolehlivými pomocníky při mnoha činnostech. Jak je možné, že tyto vozy přežily rok 2000 a ani dnes se na jejich oblíbenosti nic nemění?

Multikáry poskytují cenné služby i díky náhradním dílům

Ačkoli první typ M21 opustil výrobní linku již v roce 1958 a teprve následná verze Multicar M22 měla kabinu a volant, i na počátku 3. tisíciletí vznikají nové a nové modely. V roce 2013 to byl např. vůz Multicar M31 a zřejmě nebyl poslední. V čem tedy spočívá obliba těchto automobilů?

  • Variabilita. Jeden automobil lze použít hned v několika oblastech, a to třeba v komunální sféře při letní a zimní údržbě, v odpadovém hospodářství, v zemědělství a díky a vysokozdvižné plošině i k montážním a údržbářským pracím.
  • Menší rozměry. Ačkoli by se právě velikost mohla zdát jako nevýhoda, opak je pravdou. Pokud totiž potřebujete pracovat ve skutečně stísněných podmínkách, díky menším rozměrům (a perfektní manévrovatelnosti) se nejedná o žádný problém.
  • Výkon a rychlost. Vozidla Multicar dokáží zdolat lehce obtížné terény. Co se týče rychlosti, pochopitelně se nejedná o závodní automobily. Výše zmíněný typ M31 ovšem dokáže vyvinout rychlost až 110 km/h!
  • Náhradní díly Multicar. Jedním z důvodů, proč i starší modely stále ještě fungují, jsou kvalitní náhradní díly Multicar. Ty dnes můžete sehnat ve velkém množství, takže lze i starší typy udržet dlouhou dobu ve výtečném stavu.
  • Kde si takové náhradní díly pořídit? Nemusíme snad podotýkat, že je naleznete v mnoha kamenných i internetových obchodech. Chcete-li ovšem konkrétní tip, můžeme vám doporučit internetový obchod Eshop.svetluska.cz.

Článek Proč i dnes uvažovat o víceúčelových vozech Multicar? byl publikován 24. února 2015 v 23.00 v rubrice PR články. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...