Nová generace Hyundai i30: Auto pro každého

Tagy:  Hyundai i30, hatchback, nová generace, premiéra, září 2016, autosalon v Paříži, říjen 2016

Sponzorované odkazy:

Nová generace Hyundai i30: Auto pro každého

Jako auto pro každého je prezentována nová generace Hyundai i30, jež bude představena veřejnosti ve světové premiéře dne 7. září 2016. Následovat bude jeho prezentace na autosalonu v Paříži v říjnu 2016.

Nová generace hatchbacku Hyundai i30 je skutečně povedeným vozítkem. A je to auto pro každého, jak říká šéfdesigner Hyundai Motor Peter Schreyer. Dle jeho vyjádření chce automobilka cílit na co nejširší zákaznické spektrum tak, aby v podstatě vozu vyhověli všem.

Hyundai i30 nové generaceHyundai i30 nové generace

Inovativní charakter

Aktuální model Hyundai i30, který se chystá v nejbližších dnech na svoji premiéru je zajímavý svojí inovativností. Do vínku dostal kaskádovou mřížku chladiče, a díky propracovaným detailům karoserie má automobil lehké a přirozené linie s nadčasovým vzhledem.

nový hatchback Hyundai i30nový hatchback Hyundai i30

Ryze evropský

Nová generace hatbacku Hyundai i30 byla navržena, vyvinuta i testována ryze v Evropě. Vůz dostane pestrou paletu výkonných motorizaci, moderních bezpečnostních systémů a vyspělou konektivitu. Tím vším by mohl Evropu zaujmout.

vůz má inovativní kaskádovou mřížku chladiče a propracované detailyvůz má inovativní kaskádovou mřížku chladiče a propracované detaily

Mrkněte se

Více o nové generaci modelu Hyundai i30, s konstrukčními postřehy šéfdesignera Petera Schreyera a prvním pohledem na novou generaci najdete zde.

Vůz bude odhalen ve středu 7. září 2016 v Evropě i na stránkách automobilky Hyundai.cz.

Zdroj foto a video: Hyundai.cz

Článek Nová generace Hyundai i30: Auto pro každého byl publikován 27. srpna 2016 v 00.00 v rubrice Novinky, Auta a Informace. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...